Valaki aki ért a PAV-hoz, a 2-es csoportú orvosi alkalmassági vizsgálat helyett elfogadják az 1es csoportút? Az jobb vagy rosszabb?
de várj, de elsőfokúról beszélsz.
nem mindegy h fokú vagy csoportú !!
de evidens h neked a 2- csoport kell, nézd legegyszerűbb, ha kinézel magadnak egy foglalkozásegészségügyis magánrendelést aztán egy 10-esért secperc alatt megcsinálja neked, mert másképpen ez nem fog menni.
és igen, a PÁV-nál az az első, amit néznek, nagyon ragaszkodnak hozzá, szal anélkül kár is elmenned rá!
(egyébként meg semmivel se kell több mint az 1-eshez nyugi, formaság, lóvéleszedés, ennyi. ha alkalmas vagy 1. csop-ban, akkor a 2-ben is az leszel 99%)
Sajnos nem viccből írtam....
Azert bonyolultabb fuvarokat nem kell elvállanod, ha már a jelentkezés is nehézkes...
Én sem...
Jelentkezés már megvolt, fel is vettek... valamit félreértelmeztél. PAV meg az EUban egyedülálló Magyarországon... vagyis nálunk is van reflex vizsgálat, meg monotonitás figyelés, de arra direkt vannak a megyeszékhelyeken erre szakosított intézmények, és oda csak bemész megmondod mit akarsz, és ültetnek is be a gép elé.
Nem tudom, milyen területen dolgozol, de engem még soha nem vertek meg azért, mert valakit megállítottam az utcán és útbaigazítást kértem. Gondolom nincs ez másképp a fuvarozásban sem, főleg mivel itt még diszpécserek is vannak, akiktől segitséget kérhetsz. Végső esetben meg ott az utca embere...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!