Megvan a KRESZ vizsgám, de lövésem nincs hogy csináljam a többit, valaki segítene? Részletek lent
Figyelt kérdés
A probléma a következő: minden hónapban 2 szabad hetem van. A másik két hétben dolgozom, amikor baromi sok pénzt csinálok de 1 perc szabadidőm sincs, és ez nem azért, mert nem tudom beosztani az időmet, hanem mert nem is vagyok az országban. Így nyilván vezetni tanulni is csak havonta 2 héten át tudnék. Sikeres KRESZ vizsga után bementem az autósiskolába, hogy megbeszéljem, hogyan tovább. Erre az ott dekkoló némber kezembe nyomott egy csekket 100 ezer ftról, hogy előbb azt fizessem be, utána esetleg szóba áll velem valamelyik oktató, de milyen dolog ez hogy csak 2 hetet érek rá havonta, így nem lehet megtanulni vezetni, stb stb stb. Namost...ez így mi a fsz? Ha 2 hetet nem melózok, mert csak úgy hajlandó elvállalni valaki, akkor baromi sok pénzt vesztek. Másrészt mi az, hogy előbb tejeljek, utána esetleg eshet szó az időbeosztásról? Van esély arra, hogy találok oktatót, aki nem szarakodik ezen? Nekem jó úgy is, hogy mittomén 5 hónapig 2 hetente tanulok vezetni, leszarom, csak legyek már túl ezen a vacakoláson. Azért meg nem fogok millió ft-okat vesztíteni (ennyit buknék, ha pár hétig nem mennék melózni ugye), mert nekik így kényelmes, meg mert ÍGY SZOKÁS. nem értem, miért nem tudnak rugalmasabbak lenni. Mit tudok tenni ilyen helyzetben?2017. máj. 27. 01:11
11/13 anonim válasza:
A két szabad heted azt jelenti, hogy heti többször is tudnál menni, mert teljesen szabad a hét? És ez tartós, hosszútávú munka, szóval nem várható, hogy pár hónap múlva máshogy alakul a ráérésed, ugye?
Mert én ebben az esetben konkrét oktatókat keresnék meg (akár egy másik autósiskolánál, mert a leírásod alapján ezek nem valami jófejek és rugalmasak), jelezném nekik, hogy ilyen feltételekkel tudok jönni, és akkor ők majd elmondják, tudnak-e vállalni. Persze az is kérdés, hogy egyébként érdemes-e egyáltalán belevágni, mert minden hónapban két hét kihagyás nagyon sokat számít a fejlődés szempontjából, szóval simán lehet, hogy nagyon sok plusz órát kell majd venned.
12/13 A kérdező kommentje:
Igen, így áll a helyzet, azok a hetek teljesen szabadok. Az nem gond, hogy kicsit macerásabb lesz, erre számítok is. A plusz órák is be vannak kalkulálva. Csak arra nem számítottam, hogy ezzel az ürüggyel el sem vállalnának.
2017. máj. 27. 11:14
13/13 anonim válasza:
Majd az oktató ak a zsebébe tőle egy jelképes összeget azért hogy a 2 hét szabad napjaiban menj gyakran vezetni! Én is most csinálom forgalomban vagyok... heti max 2x visznek vezetni! Nagyon lassan haladok így sajnos... bár ha tolnék én is egy kis pénzt biztos vinne gyakrabban... de nekem nincs rá lehetőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!