Megvan a KRESZ vizsgám, de lövésem nincs hogy csináljam a többit, valaki segítene? Részletek lent
Melyik város, melyik iskola?
Azt tudom javasolni, hogy válts iskolát, ha már kezdetben így állnak hozzád, abból nem sok jó lesz később sem.
Meglehet kérnek lelépési díjat, de azt csak akkor tehetik meg, ha a szerződésedben rögzítve van, de még úgy is jobban jársz, a vázolt feltételekkel ne kezdd el ott a vezetést.
A vezetés normális iskolában, oktatónál úgy zajlik, hogy megbeszélik a tanuló kéréseit, és az oktató megmondja, hogy úgy tudja-e vállalni, vagy ha nem akkor mások oktatót kell keresni.
Semmi rendkívüli nincs abban, hogy két hetes periódusokban tudsz gyakorolni, másoknál is elég gyakran vannak 2-3 hetes kihagyások, ami pedig az oktatók miatt van, a tanulónak lenne ideje.
Az itthon töltött két hét alatt ajánlott legalább 2-3 naponta gyakorolni, sűríteni csak akkor, ha jól bírod a megterhelést, mert sok tanulót fáraszt ki idegileg a 2-3 órás vezetés, de olyan is van, aki a napi gyakorlásokat is jól bírja.
Ehhez legfontosabb egy megfelelő, jó oktató, ezért elsősorban nem is iskolát kell keresned, hanem egy oktatót, akivel meg tudod beszélni az igényeidet, és elvállal úgy, hogy az neked is megfelelő legyen, az itthon töltött két hét alatt valóban adjon alkalmakat a gyakorlásra.
Az oktató választásnál személyes ismerőseid véleményét is vedd figyelembe, sok a problémás oktató, viszont azt fogadd el, hogy egy szigorú oktató lehet jó oktató.
Élj a gyanúperrel, ha befizeted azt a 100ezret, nem leszel fontos egyetlen oktatónak sem.
Általában 10 órákat szokás kifizetni, az az oktaók számára is ösztönzőbben hat, hisz a következő részletet csak akkor kapják meg, ha előtte levezette a tanuló a 10 órát...
Szóval a mostani iskolád sok szempontból aggályosan, rugalmatlanul áll hozzád.
én pár éve egyben fizettem be a 100 ezret (magamtól), aztán mikor volt időm levezettem az összeget. mindenhol lehet részletfizetést kérni, csak ki kell nyitni a szádat.
egyébként nem tudom miért olyan fontos kiemelni azt, hogy te milliókat keresel, ez a kérdés szempontjából hót felesleges.
nekem inkább ebből az egészből az jön le, hogy ide jöttél verni a nyálad, vagy simán csak kamuzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!