Miert erzem azt, hogy a Kresz ennyire nehez? Online tanulok, de nekem nagyon nyogvenyelos, mint 100x atolvasok, de nekem sok.
Mindenki azt mondja, hogy baromi konnyu.
Hat nem tudom, en pl az Abs-nel is fennakadok, meg a fekberendezesnel is.
Hiaba olvasom, nekem magas. Persze no vagyok, es maga az auto fizikaja annyira nem erdekel.
Ezen csak tul kell lenni?
az 3 pont csak, vagyis a "műszaki" , keress valakit és vitesd magad valahová közben pedig figyeld a táblákat meg a szitukat. Én mondjuk az ilyenre vevő lennék mert szeretek autókázni csak nem egyedül, de senkit nincs pofám megkérni, hogy jöjjön el velem, így marad az Euro Truck 2 saját rádióval, :)
Biztos van az ismerőseid között akinek van jogsija és el tudna valahová vinni.
A KRESZ nem nehéz, bár én azon a véleményen vagyok, hogy könnyebb tanfolyamon tanulni, ahol van egy normális oktató, aki magyaráz, és ha kérdés van, azt is megválaszolja, elmagyarázza, hogy miért is (mert a KRESZ-ben logika van).
Amit említettél (ABS), az nem a KRESZ része, az műszaki kérdés, amit érdemes helyén kezelni: ha megtanulod a KRESZ-t, és elrontod az összes műszaki kérdést a tesztlapon, a vizsgád sikerülni fog.
10 hibaponttal még sikerül a vizsga, műszaki kérdésekből 5 pontot lehet szerezni... természetesen ajánlott azt is megtanulni, de ha nem megy tökéletesen, azon nem szabad kiakadni, a lényeg, hogy a valóban fontos dolgokat tudd.
A vizsgán nem illik 3 pontos kérdéseket elhibázni, azok kivétel nélkül közlekedési helyzetek, és az 1 pontos KRESZ kérdések is fontosak.
Az online tanuláshoz is ajánlott elővenni egy KRESZ könyvet, és abból is tanulni, a lényeg, hogy a közlekedési szabályokat értő módon megtanuld, tudd azt, hogy egy kérdésre miért az a helyes válasz, ami...
A műszaki, fizika kérdésekből nem árt ha tudsz valamennyit, de azon ne görcsölj, ha nem tudod tökéletesen
Ertem koszonom szepen, igy mar vilagos.
Maga a muszaki resz nekem nagyon nyogve nyelos sajnos.
Na épp ezért nem választottam online tanfolyamot, vagyis tanulást.
Én is nő vagyok, de szerintem nem ez a lényeg.
Nincs, aki elmagyarázza. Nincs, akitől kérdezz.
Márpedig én a tanfolyamon is kérdezek, ha nem értek vmit.
Az oktató folyamatosan mesél sztorikat, vagy szemléltet, rajzol, mutogat. Ez kell.
Szerintem rohadtul nincs szükség arra, hogy egyesek csak bemagolják a dolgokat, ránézésre megmondják egy kérdésre a választ AZÉRT, mert betanulták, hogy arra az a jó válasz, de közben fogalmuk sincs a miért-ekről, vagy nem tudná saját szavaival elmagyarázni, hogy az miért van úgy.
Aztán meg csodálkozunk, hogy mennyi baleset van. Ja, mert egy csomó embernek nem lett megtanítva a kresz, csak otthon begyakorolták a kérdéseket. Hát ez gáz.
Mostanság már nehezebb magolva készülni a KRESZ vizsgára, de a lényeggel egyet értek, sokkal könnyebb egy jó előadáson tanulni, ahol van mód a felmerülő kérdések átbeszélésére is.
Az online tanulási lehetőség azoknak jelent igazán jó alternatívát, akik már tanultak KRESZ-t, és újabb kategóriából készülnek vizsgára.
A műszaki rész hanyagolható, azzal sokszor még az előadásokon sem foglalkoznak külön, csak a tanulók által felvetett kérdéseket elemzik, ami mellesleg komoly segítség.
Ami a legfontosabb, hogy a KRESZ-t értő módon kell megtanulni, ne legyen probléma, hogy mit kérdeznek, a szabályok ismeretében megválaszolható ak a kérdések.
Aki online tanul, annak is nagyon ajánlott egy KRESZ könyvből is tanulni, sőt keresni valamilyen konzultációs lehetőséget.
Vannak pl a facebookon is KRESZ-t tanuló zárt, vagy nyitott csoportok, de olyat érdemes keresni, ahol hiteles, de legalább megbízható személy válaszol. Annak is van haszna, amikor a szabályt nem ismerők elkezdenek vitázni valamin, csak ott ugye kérdéses, kinek van igaza, ha az illető egy gépjármű-vezetés oktató, az ő válasza valószínűleg helyes
Haaat erdekes mert sok kerdesre itt az volt a valasz, hogy menynire konnyu az online kresz..
Hat nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!