Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A vezetni tanulást tényleg...

A vezetni tanulást tényleg nem jó fél-egy évig, esetleg több ideig félbeszakítani?

Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 20:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes bármibe úgy belekezdeni hogy az belátható időn belül elvégezhető lenne, de huzamosabb ideig nem foglalkozol vele? Bármire igaz a kérdésed, a vezetésre is.

A nagyon alapok rutinszerűen rögzülhetnek még az elején amikor csak a pályán gyakorolsz. A többi és még ezek is sok hónap kihagyás után szépen elfakulnak. Ha nem is felejted el, szükséged lesz plusz időre (és pénzre) hogy ismét felvedd a ritmust.

2017. máj. 23. 20:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Nálam egy hónap maradt ki 20 óra után, szinte mindent elfelejtettem.
2017. máj. 23. 20:27
 3/9 anonim válasza:
Ne szakítsd félbe! Én azt tettem, máig sincs jogsim.
2017. máj. 23. 20:40
 4/9 A kérdező kommentje:

Nekem is nagyjából 20 óra után volt 4-5 hónap kihagyás, szerencsére nem felejtettem, a hosszútávú memóriám nagyon jó.

Túl vagyok egy sikertelen forgalmi vizsgán és az eltelt napok alatt nem tudtam feldolgozni, sőt, gyomorgörcsöm van, ha a következő időpontra gondolok.

Olyan okok miatt nem sikerült, amit félek nem tudok leküzdeni pár hét alatt, ha egyáltalán sikerül valaha. Nem vezetéssel, hanem képességekkel kapcsolatos.

Időbeosztásilag, anyagilag, idegileg peig nem bírom tovább, ha a következő sem sikerül.

Rettentő nehéz időszakban vagyok és nem bírnám, ha a nyaram is rámenne a vezetésre, más dolgaim is vannak. Spórolni is szeretnék.

2017. máj. 23. 20:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Amikor odafigyelek, akkor nagyon kellemes tudom kezelni az autót kevés lefulladással - erről külső megerősítést is kaptam.

Ráadásul a napokban is láttam ügyetlenke embereket, például a házunk előtt a "párhuzamos parkolás hátramenetben" nagyon nem ment valakinek, pedig volt hely, mert a kukáknak fenntartott hely mögé áll közvetlenül.

Tehát nem a járműkezelés a gond és nem az érdeklődés hiánya.

2017. máj. 23. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez a világon mindenféle tevékenységgel így van, hogy nem érdemes félbeszakítani.
2017. máj. 23. 21:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak túlterhelten, szombat nap közepén levő, hétköznap esti órákkal, reményvesztettem, egyre nagyobb gyomorgörccsel és az anyagiak miatt egyre jobban aggódva... hát nem tudom.
2017. máj. 23. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Októberben volt a második bukott vizsgám, azóta oktatót csak messziről láttam. Ha minden igaz, júniusban folytatom.(akkorra tudnak oktatót biztosítani) Néha a sajátommal mentem (de csak egy kis szakaszon, mert muszáj volt) ,így nem felejtettem, nem is szoktam ideges lenni, ha egyedül vagyok. Viszont amint mellém ül a párom, "várom" ,hogy mikor rontok valamit, és ilyenkor rendszerint szól is. Amúgy nagyon figyelek,ha egyedül vagyok, és rontok (az egyik helyen mindig rossz ívben veszem a kanyart) ,akkor is nyugodt maradok. Nagyon félek,de nagy szükség van a jogsira.

Lelkileg a rossz, mert nem keveset dolgozik azért a párom, hogy nekem is jogsim legyen, elszomorít, amikor arra gondolok, hogy vannak akiknek elsőre sikerült és kocsi sincs, igazából szükségük sincs rá.... vagy tegnap amikor a gyerekeket a suliba vittem és egy kretén egy nagyobb autóval a járdát nézte parkolónak.... (ha az ilyen bunkónak lehet jogsija, nekem miért nem? )

Úgyhogy nem vagy egyedül, Kedves Kérdező!

2017. máj. 24. 11:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Nekem a szakmámban elhelyezkedéshez kell (most általános irodai melót végzek), nem is beszélve arról, hogy nem szeretek se ülni, se zárt térben lenni, tehát direkt menős munkát szeretnék. Oda pláne kell a jogsi.

Időm tavaly, mikor elkezdtem, rengeteg volt - aztán a jogsi elhúzódott -, pénzem is rengeteg volt - azóta már nem.

Persze élvezem is a vezetést, érdekel, néha már most jól jönne, később, családdal pláne.

Csak hát.... Amiket fentebb írtam, eltántorítanak.

2017. máj. 24. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!