Lehet úgy előre KRESZ vizsgaidőpontot kérni, hogy még nem fejeztem be a tanulást az Etitánon?
1.Elméleti vizsgára már most 1 hónap a várakozási idő,ez nyáron még több.
2.Tanfolyam elvégzésével tanfolyam igazolást állítanak ki,ezt követően adnak csak időpontot kresz vizsgára.
Én kb 2 hét alatt végeztem a tananyaggal,de ilyen-olyan adminisztrációs,illetve várakozási idők miatt,több hónap telt el,mire elkezdtem vezetni.
Manapság a jogosítvány szerzéshez türelem kel,ugyanis minimum félév mire kézhez kapod(főleg nyáron)
Én úgy jelentkeztem a vizsgára, hogy az előtte lévő napig meg se nyitottam az E-titánt.
Utána 1nap alatt "megtanultam" és hibátlan lett a KRESSZ tesztem.
DE ha teheted tanuld meg rendesen, mert én még utána is olvasgattam, tanultam a KRESSZ-t hogy gyakorlatban is menjen. Képzelheted 1nap ráfordítással mennyi maradt meg egy hét távlatában..
(Amúgy ha megcsináltad az összes modult akkor egy külön menüpontnál van a vizsga gyakorlása. Kb. 1az1-ben azok a kérdések vannak a vizsgán is.
#3-as vagyok.
A gyorsjogosítvány nevű iskolánál csináltam a jogosítványt. Bementem az irodájukba és kértem egy KRESSZ vizsga időpontot minél hamarabbra. Nem kértek semmi igazolást. Foglaltak nekem egy helyet a legközelebbi helyre.
És reggel 8kor elkezdtem a "tanulást" és este 11re befejeztem és hibátlanul meglett a vizsga. (Sajnos sok tapasztalatom van az utolsó percekben lévő tanulásról)
Ismét a #3-as vagyok.
Aki nem hisz nekem az írhat üzenetet, mert lefotóztam a tanulási statisztikát, hogy melyik nap mennyit tanultam a modulon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!