Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol lehet tüskecsapdát kapni?

Hol lehet tüskecsapdát kapni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A probléma az, hogy a szomszéd állandóan rájár a földemre a traktorával. Nem kicsiben játszik, az úttal párhuzamosan (ami személyautóval is járható) 300m hosszan szándékosan a földemen jár. Feljelenti próbáltam, de addig amíg nincs bizonyíték nem csinálnának semmit.

Én a tüskecsapdára gondoltam, amivel meglehetne fogni a traktort és ott is maradna. Tudja valaki hogy hol lehetne ilyet beszerezni, vagy csináljam meg otthon "okosba"?

2017. máj. 10. 15:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Edes 7es. Te vagy bolond vagy, vagy sokat ittál. Segítek neked ha már a szövegèrtés nem akar menni.

XXXXXXXXIIXXXXXXXXXX

XXXXXXXXIIIXXXXXXXXX

XXXXXXXXIIIIXXXXXXXX

XXXXXXXXIIXIIXXXXXXX

XXXXXXXXIIXXIIXXXXXX

XXXXXXXXIIXXIIXXXXXX

XXXXXXXXIIXXIIXXXXXX

XXXXXXXXIIXXIIXXXXXX

XXXXXXXXIIXXIIXXXXXX

XXXXXXXXIIXXIIXXXXXX

XXXXXXXXIIXXIIXXXXXX

XXXXXXXXIIXXIIXXXXXX

XXXXXXXXIIXXIIXXXXXX

XXXXXXXXIIXXIIXXXXXX

XXXXXXXXIIXXIIXXXXXX

XXXXXXXXIIXXIIXXXXXX

XXXXXXXXIIXXIIXXXXXX

XXXXXXXXIIXXIIXXXXXX

XXXXXXXXIIXXIIXXXXXX

XXXXXXXXIIXIIXXXXXXX

XXXXXXXXIIIXXXXXXXXX

XXXXXXXXIIXXXXXXXXXX

I=út

X=föld

Te nyilván olyan nagyon okos vagy... és nem kaptam tőled választ, de legalább megtudtam hogy okosnak hiszed magad. Nyilván a városi paneled kényelmében gőzöd sincs arról hogy mik vannak egyed helyeken.

#8as egy tüskecsapda embert nyársal... elmehetnél taszosnak. ha azt sem tudod mi a franc a tüskecsapda akkor inkább ne beszélj.

#10 az ölet nem rossz de ez egy mező. a legközelebbi fa kb 700m de egy karóval akár megoldható is lenne, szóval lehet végül ez lesz.

Egyelőre az a terv hogy kiásatok egy jó hosszú árkot. (Igen nyugodtan beleeshetnek a törvényesen ott tartózkodó emberek és igen nyugodtan kitörhetnek kerekek.) Egy picit drágább megoldás ez, de hosszútávú és az árkot lehet majd másra is tudom használni.

Általánosságban még annyit hogy meglep hogy mennyi nagyeszű jogtudós van, aki mindenáron jogot akar szolgáltatni nem pedig ne adj isten megismerni a szituációt. Igen vannak barmok magyarországon is, de azzal hogy őket véditek ti sem vagytok különbek.

2017. máj. 18. 02:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, te nagyon primitív vagy.

Az 5. válaszban adtam normális választ.

A 7. válaszban pedig pont ezt kérdeztem amit lerajzoltál. Ennek értelmében, ha az ő földje az út másik oldalán van, miért menne rá a tiédre ha nem személyes sértettségből?

Másrészt, szintén személyes sértettségből (és primitívségből) panelezel, meg fröcsögsz össze vissza. Közben ha tudnád, hogy én is mezőgazdasággal (is) foglalkozom, akkor megfogadtad volna a fenti tanácsot, nem pedig játszod az agyad tovább, amikor nincs igazad.

2017. máj. 18. 09:08
 13/16 A kérdező kommentje:

Eloszor is. Az otosre annyit valaszoltam hogy nem kivitelezheto hosszú távon.

A hetesnel pedig elegge ugy ertelmez(t)em hogy nekem van szemelyes sertettsegem es emiatt beszelek valotlansagokat. Emiatt a szemelyes hangnem. (Nem mellesleg azt hittem, hogy te a 3as valaszolo vagy)

Apropo miben nincs igazam?? Van egy nagyon egyszeru szituacio, kertem segitseget erre ott tartunk hogy primitiven szajba kell ragni mindenkinek hogy mi a helyzet ahhoz hogy egyáltalán választ kapjak.

A nagy jogtudosok meg jonnek es osztjak az eszt hogy a szomdszed miert jarhat a foldemen es miert vagyok csunya azzal hogy azt akarom hogy a "tevekenysege" neki is fajjon ne csak nekem.

2017. máj. 19. 06:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Hajthatatlan vagy, oké, mondhatunk bármit.

Csak egy kérdésem maradt.

Az 5. válaszban azt írtam, a barázdát a föld út felőli szélén kell húzni és kész. Ez miért nem járható út?

Na jó, még egy kérdés. Mi dolga lenne a te földeden ha az övé az út túl oldalán van. Ráadásul, logikusan gondolkozva ha megérkezi a föld sarkához akkor ő rámegy a sajátjára, nincs is értelme végigmennie a föld mellett az úton, mert csak felesleges idő, mikor már az érkezés felőli sarkon rámehetne.

2017. máj. 19. 06:49
 15/16 A kérdező kommentje:
történt pár dolog ma délután... holnap részletesen leírom és válaszolok.
2017. máj. 19. 21:04
 16/16 A kérdező kommentje:

Próbálok rövid lenni. Mivel pár ismerősnek elterjesztettem, hogy figyeljenek a gyökér szomszédra, kaptam tegnap dél körül egy hívást, hogy most épp ott permetezget és mit ad isten megint ott járkálnak. (a föld túlsó végén kezdte a forgóval)

Azonnal hívtam a rendőrt, rohantam a helyszínre. Le sem tagadhatta volna, hogy ő volt, mivel még a pár órás keréknyomok is tiszták voltak. Nem láttam még személyesen ezt a parazitát, de most ehhez is szerencsém volt.

Kérdi a rendőr: Maga jár a másik földjén.

(teljesen belassulva) SZ: Há' ja.

R: miért

SZ: Há' mert zötyögne

R: nem tudna elmenni? - SZ: igen

R: akkor a kisterepjárómmal miért tudtam idáig eljönni? SZ: akkor maga nem ott jött (és rámutat a kitaposott ösvényre)?

R: Képzelje nem és még csak nem is zötyögött. De nem szeretné megfújni a szondát?

SZ: de én nem ittam. ...

Megnézték, persze ivott. Jött vissza lajtoskocsi pilótája a megszokott úton, ő is azt mondta hogy azért jött arra mert a főnök (szomszéd) ezt mondta...

A jogosítványát elvették tőle, bevitették vérvételre, én megtettem a feljelentést, a nyomokat rögzítették a rendőrök.

Remélem azért be is hajtják rajta többszörösen... az ilyen féreg megérdemli.

Még nem tudom, hogy megépítsem-e az árkot vagy sem, mármint azon kell filózzak, hogy akarok-e öntözni majd a közeljövőben belőle. De lehet hogy nem kell ezen szívózzak, hanem egy sima tárcsa elég lesz annak az 1-2 embernek akik eddig is rendes úton jártak.

Ennyi lenne a sztori. a kérdésedre miszerint az eke miért nem lenne elég, a válasz annyi, hogy az nem tartós, 3 hónap múlva csinálhatod újra, és ha ráakar menni akkor előbb-utóbb rá fog. így meg nem sok értelme van.

2017. máj. 20. 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!