Folyton ledudálnak ha a külsőbe megyek, miért?
Ha nyuszi vagy ha nem, vedd fel a forgalom ritmusát. Nekünk ezt még tanították az ATI-nál...
Tudomásul kell venni, hogy a városi utak fényes nappal nem krúzolásra valók. Mindenki siet, ideges azért dudálnak le.
:)
városon belül azért más, főleg ha 2x2 sávos...ott szimplán tahóság szerintem, ráadásul a külsőben. ha nagyon irritálja, bemegy a belsőbe, és megelőz.
én idáig egyetlen egyszer feküdtem rá a dudára, de az 2x2 sávos főúton, a belső sávban gurulgatott lazán 50-60 között egy ember, és nem zavartatta magát, pedig már mögöttem is vagy 4 másik autó ment volna.
ha városon belül 1x2 sávos úton szerencsétlenkedik előttem valaki, akkor maximum csak idegesít, de nem fekszek rá a dudára...:D
Nyolcas!
Azért mert magad írtad, hogy szar az autód, rázkódik, és szerelőhöz vitted!
Ha így van, akkor kapcsolj vészvillogót, vagy tedd ki a háromszöget a hátsó ablakba, és senki nem fog "ledudálni"!
Ha meg jó az autó, akkor vedd fel a forgalom ritmusát!
Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!