Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet vele vezetni?

Lehet vele vezetni?

Figyelt kérdés
Elso jogositvanyomat szereztem meg de meg nem kaptam meg. Okmanyirodaban kaptam egy papirt. Azzal lehet vezetni? Csak egyszeri alkalommal hasznalnam es nem rendszeressegbol amig meg jon a kartya. Ha megfog vele a rendor akkor mivan?

2017. máj. 2. 17:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, de nem szabad. A papírral csak akkor szabad vezetni, ha vezetői engedély csere van. Első alkalomnál, nem. De, ez szerepel a papíron.

Ha igazoltatnak, rendőre válogatja, hogy mit "ítél". Hivatalosan: engedély nélküli vezetés.

Nem annyira a rendőrtől kéne tartanod. Rosszabbul jársz, ha balesetbe keveredsz.

2017. máj. 2. 17:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne vezess, 1 héten belül meg jön a kártya.....
2017. máj. 2. 17:59
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Csak százezer alkalommal lett feltéve a kérdés, meg gyanítom az oktatód is mondta, csak épp szunyókáltál.
2017. máj. 2. 18:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
es persze 1 hetet mar keptelen varni, mig elotte eveket tudott...
2017. máj. 2. 18:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Neked jelenleg nincs jogositványod. Büntetési tétele ugyan az mintha 3éve vezették volna.
2017. máj. 2. 18:40
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Én az ilyen kérdezőket véglegesen eltiltanám a vezetéstől. Ott van a kezedben az a papír, amiről kérdezel. Rá van írva, hogy NEM vezethetsz vele? Mi olyan sürgős? Ha nem postázva kérted, akkor 8 napon belül meg kell kapnod.

Ha megfog vele a rendőr (erről is ezerszer írtunk már), akkor búcsút inthetsz a jogsinak néhány évre, s még pénzbüntetést is kapsz.

2017. máj. 2. 23:14
 7/11 anonim ***** válasza:
6%

"akkor búcsút inthetsz a jogsinak néhány évre"

Baromsag, mire eljut a hosszadalmas hivatali procedurara es vegrehajtasra kerulne az ugy a jogsit mar reg kikuldik az okmanyirodaba, te meg atveszed, ennyi.

2017. máj. 2. 23:50
 8/11 anonim ***** válasza:
#7 így van, tehát ha leteszed a jogsit de még nem érkezik meg, akkor azt csinálsz amit akarsz, mert úgyse vonhatják be, mivel már úton van hozzád, igaz? Fuck logic.
2017. máj. 3. 14:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha már elküldték az okmányirodába vagy akár meg is érkezett, kb ja ez a helyzet.
2017. máj. 3. 14:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Az elég vicces lenne, akkor bármelyik frissjogsis bármit megcsinálhatna, nem gondolod?
2017. máj. 3. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!