Elso jogositvanyomat szereztem meg de meg nem kaptam meg. Okmanyirodaban kaptam egy papirt. Azzal lehet vezetni? Csak egyszeri alkalommal hasznalnam es nem rendszeressegbol amig meg jon a kartya. Ha megfog vele a rendor akkor mivan?
Lehet, de nem szabad. A papírral csak akkor szabad vezetni, ha vezetői engedély csere van. Első alkalomnál, nem. De, ez szerepel a papíron.
Ha igazoltatnak, rendőre válogatja, hogy mit "ítél". Hivatalosan: engedély nélküli vezetés.
Nem annyira a rendőrtől kéne tartanod. Rosszabbul jársz, ha balesetbe keveredsz.
2017. máj. 2. 17:52
2/11 anonim válasza:
Ne vezess, 1 héten belül meg jön a kártya.....
2017. máj. 2. 17:59
3/11 anonim válasza:
Csak százezer alkalommal lett feltéve a kérdés, meg gyanítom az oktatód is mondta, csak épp szunyókáltál.
2017. máj. 2. 18:02
4/11 anonim válasza:
es persze 1 hetet mar keptelen varni, mig elotte eveket tudott...
2017. máj. 2. 18:31
5/11 anonim válasza:
Neked jelenleg nincs jogositványod. Büntetési tétele ugyan az mintha 3éve vezették volna.
2017. máj. 2. 18:40
6/11 anonim válasza:
Én az ilyen kérdezőket véglegesen eltiltanám a vezetéstől. Ott van a kezedben az a papír, amiről kérdezel. Rá van írva, hogy NEM vezethetsz vele? Mi olyan sürgős? Ha nem postázva kérted, akkor 8 napon belül meg kell kapnod.
Ha megfog vele a rendőr (erről is ezerszer írtunk már), akkor búcsút inthetsz a jogsinak néhány évre, s még pénzbüntetést is kapsz.
2017. máj. 2. 23:14
7/11 anonim válasza:
"akkor búcsút inthetsz a jogsinak néhány évre"
Baromsag, mire eljut a hosszadalmas hivatali procedurara es vegrehajtasra kerulne az ugy a jogsit mar reg kikuldik az okmanyirodaba, te meg atveszed, ennyi.
2017. máj. 2. 23:50
8/11 anonim válasza:
#7 így van, tehát ha leteszed a jogsit de még nem érkezik meg, akkor azt csinálsz amit akarsz, mert úgyse vonhatják be, mivel már úton van hozzád, igaz? Fuck logic.
2017. máj. 3. 14:18
9/11 anonim válasza:
Ha már elküldték az okmányirodába vagy akár meg is érkezett, kb ja ez a helyzet.
2017. máj. 3. 14:35
10/11 anonim válasza:
Az elég vicces lenne, akkor bármelyik frissjogsis bármit megcsinálhatna, nem gondolod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!