Honda és Volkswagen közti motorcsere?
Az este volt egy kis csoportos beszélgetés, aztán persze jött a kocsi téma, eléggé megoszlik itt a tábor, de voltunk 10-en szóval már elég érdekes vitaforum alakult.
Eleinte csak a szokásos vita ment, aztán valaki bedobta poénból, hogy mi lenne ha egy Civic kapna TDI motort vagy épp egy Golf VTEC-et. Na itt szabadult el igazán a pokol, komolyan azt hittem, lesz akik összeverekednek.
Na a kérdés lényege csak az akart lenni, hogy létezik ilyen autó a két márka között, hogy egyikbe vagy másikba a" rivális " motort tették?
Mielőtt még itt is sárdobálás lenne, csak szimpla kérdés, részemről egyik márkát sem favorizálom, és a sorrend is csak azért van így mert abc sorrendbe tettem.
Értelmes válaszokat köszönöm.
Nekem nem rémlik olyan, hogy gyárilag lett volna motor cserebere a két gyártó között.
Utólag meg csak a pénztárca a határ.
Ilyen biztos, hogy nem volt gyárilag. Utólag épített tuti.
Sajnos jó tudni, hogy ez emberek a való életben is hülyék az autóikhoz, nem csak ezen az oldalon. Életkort tudnál mondani a társaságról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!