Ti milyen illatosítót használtok az autóba?
Egyszerűen nincs olyan, ami valóban hatásos lenne. A wunderbaum 2 nap alatt elmegy, az olajosnak nincs illata, a mindenféle zselés cucc meg nem is tudom minek van.
Melyik az amelyiket érdemes megvenni?
Az autót TAKARÍTANI kell, nem pedig illatosítani!!!!
Semmilyet nem használok, csak rendszeresen kitakarítom, szellöztetem és nincs büdös benn, normális tiszta illata van.
Amikor egy nagyon bagószagú autót veszek, akkor ilyen szellőzőre akaszthatót, ami olajos, ha kiment a szag, akkor semmilyet. Nagyon tud zavarni.
Kavarog tőle a gyomrom.
De ha muszáj, akkor pl gyöngyvirág, vagy rózsa illatút.
Vegyél ilyet, én is vettem ilyet még februárban, eddig tökéletesen bevált. Az a jó, hogy tudod szabályozni az intenzitását.
Aeron sport lux silver.
Nem tart sokáig, de olyan illata van hogy a körúton lehúzod az ablakot és a lányok bedobálják a bugyijukat.
Rendszeres takarítás, mellett vanilia illatú kendővel törlöm a müszerfalat, és az összes müanyag részeket.... és a fiólás w.bsum...
Amelett swnki nem cigizik fingik sz,rik az autobs, mert tudja hogy akkor onnantól ő gyalog jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!