Milyen tisztítószert, illatosítót használtok, hogy jó illat legyen a lakásban?
Az Euro Familyben rátaláltam egy általános tisztítóra: ZUM (ebből is a bordó). Gondoltam, 290-ért kipróbálom, hátha. Felmosni, szekrényeket letörölni jó lesz. Nagyon jó illata van és kiválóan tisztít. Újra fogom venni. A Domestos (zöld) is jó, azt a fürdőben, WC-ben használom. Ambi pur 3mas konnektoros illatosítót használok a lakásban, abból a vaníliásat.
Szerintem a ruhák illata annál intenzívebb lesz, minél jobban átjárja a mosóvíz és az öblítő: tehát nem ajánlatos telerakni a dobot. A mosószer mellé mindig teszek mosószódát is.
Szobába/fürdőbe én Blomus illatosítót használok: [link]
Nagyon jó illatuk van és fél évig elég kb egy üveg.
Soha nem használok semmilyen illatosítót, max. friss virágot a szobában. A tiszta lakás illatát szeretjük. Öblítő helyett is ecetet használok.
Sokkal zavaróbb, ha a különféle szerek illata keveredik, mintha nem használok semmit.
nem szeretem a mesterkélt illatokat, abszolút nem természetesek és nem tisztaságra utalnak.inkább elfedik vele a .......
semmit sem használok, szellőztetek egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!