Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autóvezetés közben milyen...

Autóvezetés közben milyen hasznos dolgot lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Aki napi több órát is vezet autót, de nem szeretné, hogy az az idő értelmetlenül teljen el, mit csinál közben?
2017. ápr. 19. 21:47
 1/8 anonim válasza:
50%
Hangoskönyv hallgatás.
2017. ápr. 19. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
18%
Enni, inni, beszélgetni, zenét/rádiót hallgatni.
2017. ápr. 19. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Lehet figyelni az utat, a környező tájat, a közlekedési lámpákat, a tükröket. Csupa hasznos dolog annak aki nem akar börtönben kikötni mert megölt pl. egy rendőrnőt az autópályán...

Na jó, a hangoskönyv még rendben van, a filmnézés már nem.

Szerintem.

2017. ápr. 19. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Hát nekem nagy szerencsém van, mert nagyon élvezem a vezetést, és leköt.

De amúgy ha van valaki az autóban, akkor nagyon jól lehet dumálni az élet nagy dolgairól, ha meg nem, akkor valami értelmeset kell hallgatni a rádióban, vagy podcastaket, stb. Vagy figyelsz a tájra is, stb. De nagyon nem szabad elkalandozni, mert a végén nekimész valaminek.. Sokan nem is tudnak több dologra egyszerre koncentrálni, úgyhogy csak óvatosan.

2017. ápr. 19. 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Autóvezetés közben a leghasznosabb dolog az autóvezetés. Még a hallgatózás csak belefér, de a legjobb, ha minden figyelmedet a vezetésnek szenteled. Baromi rossz érzés habogni a bíróság előtt, hogy hát te amúgy figyelni szoktál, csak...
2017. ápr. 20. 07:46
 6/8 Beviz Elek ***** válasza:
0%
A későbbi süketségre rágyúrni. Én feltekerem a hangerőt hogy ne csak én élvezhessem a zenét :D
2017. ápr. 20. 08:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Életeket menteni: figyelni az utat, és sok figyelmetlen öngyilkosjelölt hülyeségét kivédeni, kompenzálni. Ennél hasznosabbat nem tehetsz. Ha szerinted a vezetés értelmetlen, tarts sofőrt, és akkor dolgozni is tudsz útközben.
2017. ápr. 20. 10:07
 8/8 anonim válasza:
Zene hallgatás
2017. ápr. 22. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!