Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Valaki csinált mostanában D-s...

Valaki csinált mostanában D-s jogosítványt (busz jogosítvány) vállalati támogatással?

Figyelt kérdés
Mi volt a menete pontosan?
2017. ápr. 18. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Jelentkezel, vállalod, hogy legalább 1 évig ott dolgozol és 1 évig 30-40ezerrel kevesebbet kapsz nettóba mint az aki jogsival ment oda.

Ha nem töltöd ki az egy évet akkor vissza kell fizetni a képzés árát.

2017. ápr. 18. 18:53
 2/5 A kérdező kommentje:
ez eddig oké, és felvesznek 22 évesen így a képzésbe? csak mert a D-t lehet 21 évesen is csinálni de a 24. életévig csak belföldön jogosít vezetésre, ezt ők is tudják?
2017. ápr. 18. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Pl Szombathely, győr városokba keresnek nagy erővel sofőrt. Ők nem küldenek külföldre. Nekik nem téma.

Bár szerintem az a kb 130/hó ami amit így keresnek megalázó pénz buszvezetésért, biztos nem csinálnám.

A mekibe a kiscsajok is annyit kapnak.

2017. ápr. 18. 20:08
 4/5 Tubarózsa ***** válasza:

Szia!

Én volánnál csinaltam D jogsit 2015 őszén. C kat nyáron megcsinaltam.

Aláírtam 2év tanulmányi szerződést. Ennyi. Munkaszerzödésem határozatlan. Egyébként volt egy álláshirdetés a honlapjukon, hogy C kat jogsival felvesznek, D t ők fizetik.. küldtem egy e-mailt és visszahivtak, hogy ha érdekel még fel vagyok véve.

Fizetésem pedig semmivel se kevesebb, mint annak aki itt van 10+, 20+ éve v ha jogsival jött ide.pl. (Bér különbség persze van, de ennek semmi köze hozzá ki mióta van itt). Tanfolyam allat persze kevesebbet kaptam jóval. Béremelést is megkaptam. Életkorra nem tudok válaszolni sajnos.

26N

2017. ápr. 19. 06:28
 5/5 A kérdező kommentje:

utolsónak:

Szia! Nem is gondoltam volna hogy lányok is fognak válaszolni, persze nem rosszindulatból mondom, szóval félre ne értsd☺ egyébként még sofőrként dolgozol most is? ha nem muszály akkor ne mondd el, de megkérdezhetem, hogy melyik Volán társaságnál, oh Volán társaságnál... voltak valamikor igen😀 szóval melyik Közlekedési Központnál vagy vagy voltál?

Köszi az infókat

Szia

2017. ápr. 19. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!