Audinál tényleg autót adnak?
A napokban láttam egy érdekes dolgot.
Nagyközségben élek, így látásból mindenki ismer mindenki, illetve nagyjából tudja merre dolgozik stb.
3 ember dolgozik a Győri Audinál innen. A napokban viszont mindhárman fehér A3-assal járnak, "Audisok Audival" matricával a hátulján és az oldalán.
Annyira egyikük sem jó ismerősök, hogy iylesmire rákérdezzek, így gondoltam kíváncsiságból feltenném itt.
Ez tényleg lehet, hogy kapnak így autót használatra?
Attol fugg milyen beosztasban dolgoznak. A menedzserek kapnak szolgalati autot alapvetoen.
Azonkivul munkakortol fugg hogy hozzajutsz-e gyakrabban-ritkabban ceges autokhoz.
Mivel Audisok, így az Audisok Audival járnak :DDD
Egyébként nem tudom miről van szó, gondolom ez csak valami akció, pár napig járnak egy ilyennel, aztán majd passzolják tovább a kollégáknak. Szerintem. Végülis szép gesztus, mert a gyárban dolgozók nagy része lehet nem is vezetett soha Audit, így legalább tudják, hogy mit gyártanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!