Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Audinál tényleg autót adnak?

Audinál tényleg autót adnak?

Figyelt kérdés

A napokban láttam egy érdekes dolgot.

Nagyközségben élek, így látásból mindenki ismer mindenki, illetve nagyjából tudja merre dolgozik stb.

3 ember dolgozik a Győri Audinál innen. A napokban viszont mindhárman fehér A3-assal járnak, "Audisok Audival" matricával a hátulján és az oldalán.

Annyira egyikük sem jó ismerősök, hogy iylesmire rákérdezzek, így gondoltam kíváncsiságból feltenném itt.

Ez tényleg lehet, hogy kapnak így autót használatra?

2017. márc. 31. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg milyen beosztasban dolgoznak. A menedzserek kapnak szolgalati autot alapvetoen.

Azonkivul munkakortol fugg hogy hozzajutsz-e gyakrabban-ritkabban ceges autokhoz.

2017. márc. 31. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Mivel Audisok, így az Audisok Audival járnak :DDD

Egyébként nem tudom miről van szó, gondolom ez csak valami akció, pár napig járnak egy ilyennel, aztán majd passzolják tovább a kollégáknak. Szerintem. Végülis szép gesztus, mert a gyárban dolgozók nagy része lehet nem is vezetett soha Audit, így legalább tudják, hogy mit gyártanak.

2017. márc. 31. 13:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Konkrétumot sajna én se tudok, még csak pár napja látni őket ezekkel az autókkal, akkor majd kiderül, hogy mennyi időre van náluk.
2017. márc. 31. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
szalagmunkásoknak nem jár szolgálati kocsi esetleg pár napra reklám jelleggel
2017. márc. 31. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
vannak pozíciók akiknek jár, és is ismerek olyat aki minden héten másikkal jár, de sori dolgozóknak is van lehetőség kérni/igényelni teszt autót, vagy éppen céges finanszírozással vásárolni.
2017. márc. 31. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Bérelni tudnak elég olcsón, egyébként nem gyakori annyira a céges audi autó juttatás.
2017. márc. 31. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Van itt valaki a gyakorin aki ott dolgozik és mintha ugyanerre már válaszolt volna egy-két éve. Lehet a google vagy a kereső megtalálja, passz.
2017. ápr. 1. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!