Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egyetértesz azzal, hogy...

Egyetértesz azzal, hogy Budapest teljes területéről ki legyenek tiltva a személyautók?

Figyelt kérdés
2017. márc. 27. 17:07
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%

Én még a katalizátort is leszereltetném az autókról, A dieselekről pedig a részecskeszűrőt.

A 10 liter alatt fogyasztó autókat pedig helyben felgyújtanám, hogy kompenzálja a ki nem bocsájtott füstjét.

2017. márc. 27. 22:27
 22/34 anonim ***** válasza:
58%
Nem értek egyet vele. Egy ekkora méretű városban igenis van szükség az egyéni közlekedési eszközök mindegyikére. Az arányokon persze lehet és kell is változtatni, pl. a Hungárián belül tuti, hogy semmi keresnivalója a tranzitforgalomnak, meg természetesen elsődlegesen a közösségi közlekedés fele kell terelni az embereket - de nem tiltással, hanem pozitív ösztönzőkkel.
2017. márc. 28. 14:16
 23/34 anonim válasza:
Jöhetnek a piros kis kezecskék! Itt nem magyar mentalitásról van szó! Budapestre rengeteg külföldi járkál többek között autóval is, aki vidéken lakik és valamit el kell intéznie a fővárosban is szintén kocsival megy.. most álljon meg a Bp táblánál? A környezet szennyezés vagy, hogy egészségtelen a sok kipufogógáz szerintem egyéni szocprob aki meg az újgazdagokat becsméreli előbb a saját háza táján kapirgáljon... Azt mondod h ostobák mert nem bírják felfogni a körülöttük levő világot, de valójában te se tudod... -.-"
2017. márc. 28. 19:51
 24/34 anonim ***** válasza:
18%

A nézetem még mindig ugyan az...

Az az 1% akit ez zavar vagy egyetért ezzel, költözzen el vidékre vagy külföldre ahol nincs környezetszennyezés és probléma megoldva. Én soha az életbe nem fogok elektromos autót venni meg bicóval járni, 200 lóerő alatt tényleg nincs kocsi szóval legyen erős a fogyasztás és a környezet meg nem érdekel

2017. márc. 29. 17:29
 25/34 anonim ***** válasza:

Elég "büntetés" így is hogy órákat veszítenek a dugókban,

és ha betiltanák jóval kevesebb üzemanyag fogyna akkor a

MOL még megemelné az árakat mert a vezetőik fizetésére meg

vesztegetésekre meg kell teremteni a pénzt !!

2017. márc. 30. 17:05
 26/34 anonim ***** válasza:
46%

200LE alatt nincs autó.

Nemtudom az ország 90%-a mivel közlekedik?

Hova akarsz te szerencsétlen 200LE feletti autót? Az ilyen ostobákat kéne kitiltani Budapestről sőt az országból is.

2017. márc. 30. 17:11
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz eldönteni, hogy az ilyen kérdések csak direkt provokatívak, hogy legyen egy kis vita, vagy a kérdező tényleg csőlátásban szenved bizonyos tekintetben...
2017. márc. 30. 19:14
 28/34 metaxxa ***** válasza:
50%
Én vidéki vagyok szóval annyira nem értek hozzá, de alapvetően valami olyan megoldás lenne jó, ami szektorokra osztaná Pestet a nagy áteresztőképességű utak mentén (sugárirányban) és ha szektoron belül van az úticél, akkor mehet kocsival, ha azonban másik szektorba kellene átlépni, akkor először a külső gyűrűre (Hungária vagy M0) ki kell menni és körbemenni majd onnan megint sugárirányban belefelé megközelíteni a célt. Ez lehetne először a lakcim alapján, később GPS-el nézve. Most ugyanis a budai anyukák az 500m-re lévő óvodába is kocsival mennek. Minek? Másfél-2km-t kényelmesen le lehet sétálni egy fél óra alatt. Kocsival igaz 5 perc, de utána 15 percig keresi a parkolót vagy fizeti a borsos parkolási díjat! Akinek nincs lakcíme Budapesten, az hagyja az autóját mondjuk a Hungárián kívül. A tömegközlekedés, metró persze mehetne, bár a pesti buszok némelyike.... brr, Mint az indiai Alco vonatok, úgy füstölnek.
2017. márc. 30. 19:56
 29/34 anonim ***** válasza:

28-as mind ok amit írtál de a vidéki emberek hogyan közlekedjenek Bp-en villamos, troli,.--vagy más-sal

ha nem ismerik a várost? Autóval a GPS a célba vezet.

Netán a taxisok ne kérnének extrém tarifákat. Nemrég

jártam Szerbiában /Újvidéken/ ..ott a parkolási díjj

árán az emberek taxival járnak. Ott is rengeteg taxi

de nem háborúznak és a telefon hívás után pár perc múl-

va már meg is jelennek !!

2017. márc. 31. 08:53
 30/34 anonim ***** válasza:
78%
29: azért nem egy nagy vasziszdasz használni a google mapset vagy leszedni a bkk futárt telefonra... nem nehéz eltalálni a-ból b-be pesten
2017. márc. 31. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!