Ica43 kérdése:
Március 17 én lesz a 3 forgalmi vizsgám, egyben az utolsó is mert lejár a 2 évem . Ilyenkor mennyire engedékenyek a vizsga biztosok? Nézik e a sok bele ölt pénzt és energiát?
Figyelt kérdés
2017. márc. 14. 16:36
11/11 anonim válasza:
#10-es
Sokszor nem azon múlik, hogy átmész-e, hogy mennyire vagy penge. A vizsgabiztos az atyaúristen ott. Az első forgalmi vizsgámon kifejezetten jól vezettem, egy hibám volt, meghúzott. Nem értettem, miért volt ideges a vizsga előtt az oktatóm. A második forgalmi vizsgán más vizsgabiztost kaptam, az oktatóm feltűnően nyugodt volt vizsga előtt. Ideges voltam, kapásból lefulladással indítottam stb. Mégis átmentem. Mai napig állítom, hogy az első vizsgán jobban vezettem, mégis ott buktam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!