14-15 éves lányok (egy része), veletek hogy ilyen engedékenyek a szüleitek? Buliba jártok, isztok, smároltok össze-vissza.
Csomó sulitársam már járkál a rióba, részegre isszák magukat, van aki hányásig (szerintem undorító ha egy lány iszik) kavarnak ott fiúkkal. Volt egy lány akit normálisabbnak hittem azt is belevitte egy-két ribi barátnője ebbe a bulizgatásba és smárolt egy idegen sráccal, elég rosszul esett... meg hogy mindenki így elribisedik lassan.
TISZTELET A KIVÉTELNEK
Nagyon fáj ezt leírni,de miközben olvastad,kicsit talán magamra ismertem.
Nagyon szégyellem,de le kellett írnom!
Szüleim megbíznak bennem,egyébként van eszem és nem smárolok össze-vissza.
Úgy gondolják,hogy ha az ismert baráti körömmel vagyok,akkor hadd menjek és érezzem jól magam.
Nem szeretnék ezzel vitát kiváltani,leírtam az igazat!
szülő szemébe buli=elmennek megisznak egy kólát hüjéskednek
valóság= emegy bebaszik talán nagyapa leszek
de mégis=nekem aztmongyák ithon h ne csúszak a földön és hazsnáljak gumit, az enyimek tájékozottak:'D
Én akkor a kivételbe tartozom, de nembaj, azért leírom a véleményem.
Nekem is van egy osztálytársam, tisztára be van kattanva, már drogozik, iszik, és a többi, fúj.
És az érdekes a dologban, hogy (bár lehet hogy részben a nevelés kérdése) DE a szülei nagyon normálisak, és aki ismerte a lényt, mind azt mondta, hogy még szigorúak is voltak a szülei (Persze nem túl) Ugyhogy szerintem, nem mindig a szülő a bűnös. Vannak azok a lányok, akik úgymond "vadabbak" vagyis hülyék, aztán mindent kipróbálnak, aztán a naivabbak, meg ezeket követik...
Én meg elvagyok itthon a számítógéppel, meg egy tál müzlivel, szerencsére az én szüleimnek nincsen gondjuk velem XD ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!