Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megyek egyedül Németországba...

Megyek egyedül Németországba autóval. Még soha nem vezettem autópályán, főleg nem német autópályán. Mit javasoltok, mire figyeljek?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem is választanom kellett, vagy maradok munkanélküli, vagy kimegyek, esélyt adva annak, hogy ott nem skatulyáznak be.

1.3-as Suzukival megyek, és nagyon tartok attól, ha pl. egy kamiont előzök, beér valaki 300-al és egyszerűen letol...

Sok-sok német autópályás videó tartalmat megnéztem, de csak angolul mekegek, így esélytelen, hogy megértsem.

2017. márc. 10. 21:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon ritka, hogy valaki 300-al menjen, inkább a kihaltabb pályákra jellemző, de az meg nem nagyon van Németben. Youtube-on azért van egy-két ilyen videó (igaz, ott még az M7-esen is csináltak ilyen videót, a Huracanos :D )

De ha az A3-mason vagy A6-oson fog menni, örülhet, ha 110-el tud menni, nemhogy gyorsabban, olyan forgalmas. A belső sávban kb ennyi a tempó egy átlagos hétköznap...

2017. márc. 11. 09:52
 12/12 anonim ***** válasza:
igy van. az, hogy 3000 autobol van 1 amelyik esetleg egy kicsit jobban megtapossa, nem mervado. nyilvan az is igaz, hogy nem 130-cal fog menni a belso savban, ha megteheti, de nem is 300-zal az fix. de az atlag tobbseg nem megy 200 fole, sot...
2017. márc. 11. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!