Szabálytan vagy akkor ha meg állok az egy sávos falusi kis utcánkba a szilárd burkolatú úttesten még ki nyitom a kaput hogy be álljak?
Álltalaban 3 percet szokott lenni egyhelyben áll az autó addig van hogy le állítom van hogy nem jár egyhelyben csukott ajtókkal helyzetjelzőre le szoktam venni a lámpát.
Azt mondta az úr tanuljak kreszt miért állok az út testen.
Én azt mondtam van masik utca is feljebb 3 méterre mennyen arra ha nen bírja ki ezt a pár percet. Én lettem a bunkó ott hagyott. :( Most akkor kinek van igaza?
Egyedül élsz ott?
Mi ugy oldjukmeg.... tudjak kb mikorra erek /erunk haza és elotte kb 15-20 percel kinyitjak a kaput az otthonlévők :)
Es no problem , ez nalunk mar 30 eve bevett szokas :D
Mi tart 3 percig egy kapunyitáson?
Ha megállsz,10 lépést mész a kapuig, kinyitod, és már ülsz is vissza a kocsiba és kezded a beállást, az teljesen normális. Akkor is, ha esetleg csak többedik kísérletre sikerül a pontos bekanyarodás és ezzel feltartod a forgalmat.
Az engem is idegesít, hogyha áll az út közepén egy autó és a sofőr meg sehol. Ha látom, hogy gyorsan kinyitja az kaput beáll, akkor az teljesen oké.
Mi a franc tart 3 percig?
Egyébként igen, szabálytalan, mert tilos megállni ott, ahol nem marad min. 3 méter széles hely.
Egy kapunyitásnyi időt nyilván ki kellene bírnia reklamálás nélkül.
Arra viszont a 3 perc valóban elég sok. Ahogy írták, tőled is elvárható, hogy minél hamarabb végezz, az pedig, hogy kiszállsz, odalépsz, kinyitod, visszaülsz, behajtasz nem tudom, hogy a túróba tud 3 percig tartani.
Az indokolatlan akadályozás szabálytalan. Idős, beteg ember vagy, aki nehezen mozog? Nekem a teljes művelet egy perc sincs. Leáll, kiszáll, kaput nyit és rögzít, visszaszáll, behajt, rögzítést felold, bezár.
A motort minek leállítani? Ilyen helyen én csak simán kiszállok, sluku is bent van, meg az összes cuccom.
Ha nem közel-indiai szomszédjaid vannak, akkor felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!