Ezért megbuktathatnak forgalmi vizsgán?
Figyelt kérdés
Ha mondja az oktatóm hogy fordulj jobbra, és én nem teszem (mert utálom azt az útszakaszt)....
csak az a baj, hogy a rákövetkező is ugyan olyan...
Így mikor mondaná: fordulj jobbra,
elhagynák 2 kereszteződést, és a harmadikba befordulnék...
Szerintetek? Ez bukásveszélyes dolog?
2017. febr. 11. 18:35
11/14 anonim válasza:
Az ilyeneknek remélem, hogy nem lesz jogsi a kezükben. A következő mi lesz? Én sietek, úgyhogy elgázolom a gyalogost, aki le merészelt lépni a zebrára, amikor neki zöld?
12/14 anonim válasza:
En pl lementem az utrol+ csigorgo fekek mert forgalmin elem szaladt egy vizsla... Az vizsgabiztos nem szolt erte.. :D
13/14 veterán vas válasza:
12#!
A Te esetedben, egy váratlan közlekedési szituációban megpróbáltál valami menekülési utat keresni, ezért hagytad el az úttestet.
-lehet jó vagy rossz következménye, de semmiképpen nem elítélendő magatartás.
A kérdező viszont, normális közlekedési feltételek mellett lesz..ta az oktató utasítását, és saját útvonalat kreált.
-nincs miről beszélni, azonnal vége a vizsgának. :(
14/14 anonim válasza:
Ja meg egybol elnezest is kertem meg minden, szerencsere vette a lapot az ember :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!