Ezért megbuktathatnak forgalmi vizsgán?
Ha mondja az oktatóm hogy fordulj jobbra, és én nem teszem (mert utálom azt az útszakaszt)....
csak az a baj, hogy a rákövetkező is ugyan olyan...
Így mikor mondaná: fordulj jobbra,
elhagynák 2 kereszteződést, és a harmadikba befordulnék...
Szerintetek? Ez bukásveszélyes dolog?
értem, köszi a választ.
De én úgy tudom, hogy az útvonaltól el lehet térni... vagy az akkor van ha pl. rosz sávba soroltam be?
(úgy tudom, az csak hibapontnak számít)
Ez jó :D
Nem ott fordulsz ahol az oktató, mondja, mert utálod azt az útszakaszt.Be*arok rajtatok, komolyan.Ez egyre jobb.Hány éves vagy?
Legközelebb remélem olyan ír ki hasonló kérdést, aki utálja a piros színt, ezért nem áll meg majd a piros lámpánál.
haha ez jó volt
de tényleg vannak ilyen emberek
anyám angolt tanított, és egy oszt.társamat is korrepetálta
amikor a gyümölcsökről volt szó, nem volt hajlandó megtanulni a banánt, narancsot és a körtét mert azt nem szereti
Egyszer lehet útvonalat téveszteni a vizsgán, a másodikra már buktatnak. Vagyis ha először nem fordulsz be, akkor mondják, hogy ez volt az első, és ha másodszorra akár véletlenül is letérsz az útvonalról, az bukás.
Egyébként vizsga előtt kérd meg az oktatót, hogy menjetek arra, és gyakorold be azt a szakaszt, ha még nem vezetsz ott szívesen.
Kívánom ,hogy a lehető leghamarabb levizsgázz!
Aztán amikor a legkedvesebb ;) anyósod azt mondja, menjünk a piacra bevásárolni, akkor Te a másik irányba fordulsz, és a kocsmába viszed.
Mondván, hogy utálod a piac felé vezető utat.
Te valóban ennyire öntörvényű alak vagy? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!