Szerintetek szánalmas, hogy csak akkor tudok párhuzamosan parkolni ha a parkolóhely tőlem balra van?
Tegnap megyek haza és kivételt tettem mert jobb oldalról közelítettem meg a parkolóhelyet, mivel sáros a bal oldala az útnak. Aztán a ház előtt egy 2 autónyi helyre vagy 1 percig tartott beállnom, mert szokatlan volt a jobbos parkolás. Aztán rájöttem, hogy egy kezemen meg tudom számolni hányszor kellett jobb oldali helyre beállnom, suliba is úgy parkolok, hogy ha 4 szabad hely van akkor tolatás nélkül ügye beállok.
Úgy érzem ha nem énfelőlem lehet parkolni mintha az a pici Suzuki egy nagy végeláthatatlan teherautó lenne ahol nem tudnám , hogy hol kell elforgatni a kormányt. 15 hónapja vezetek naponta, de ilyet még nem éreztem. Mondjuk csak számomra ismert helyekre megyek, ha idegen a környék inkább mást kérek meg, hogy vezessen, vagy nem megyek el. Sajnos rá vagyok kényszerítve a vezetésre, tömegiszonyom van és képtelen vagyok tömegközlekedéssel menni, séta meg nem megoldott, olyan helyen lakok ahol nehéz megközelíteni a sulit,tescot.
"Bal oldalt párhuzamosan parkolni? Menetiránnyal szemben?
Az szép lehet."
Vannak egyirányú utcák is. Meg aztán van az az eset, amikor az ember megáll menetiránnyal szemben.
"Meg aztán van az az eset, amikor az ember megáll menetiránnyal szemben."
Meg van az az eset is amikor ezért szép csekkel jutalmaz meg a rendőr. (40. § (1))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!