Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek szánalmas, hogy...

Szerintetek szánalmas, hogy csak akkor tudok párhuzamosan parkolni ha a parkolóhely tőlem balra van?

Figyelt kérdés

Tegnap megyek haza és kivételt tettem mert jobb oldalról közelítettem meg a parkolóhelyet, mivel sáros a bal oldala az útnak. Aztán a ház előtt egy 2 autónyi helyre vagy 1 percig tartott beállnom, mert szokatlan volt a jobbos parkolás. Aztán rájöttem, hogy egy kezemen meg tudom számolni hányszor kellett jobb oldali helyre beállnom, suliba is úgy parkolok, hogy ha 4 szabad hely van akkor tolatás nélkül ügye beállok.

Úgy érzem ha nem énfelőlem lehet parkolni mintha az a pici Suzuki egy nagy végeláthatatlan teherautó lenne ahol nem tudnám , hogy hol kell elforgatni a kormányt. 15 hónapja vezetek naponta, de ilyet még nem éreztem. Mondjuk csak számomra ismert helyekre megyek, ha idegen a környék inkább mást kérek meg, hogy vezessen, vagy nem megyek el. Sajnos rá vagyok kényszerítve a vezetésre, tömegiszonyom van és képtelen vagyok tömegközlekedéssel menni, séta meg nem megoldott, olyan helyen lakok ahol nehéz megközelíteni a sulit,tescot.

2017. febr. 4. 11:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Bal oldalt párhuzamosan parkolni? Menetiránnyal szemben?

Az szép lehet."

Vannak egyirányú utcák is. Meg aztán van az az eset, amikor az ember megáll menetiránnyal szemben.

2017. febr. 4. 15:08
 12/17 anonim ***** válasza:

"Meg aztán van az az eset, amikor az ember megáll menetiránnyal szemben."

Meg van az az eset is amikor ezért szép csekkel jutalmaz meg a rendőr. (40. § (1))

2017. febr. 4. 15:45
 13/17 A kérdező kommentje:
Oh, tehát akkor gyakorolni kéne :) jogsit vissza nem adom! drága volt és sok időt szántam rá és nem kevés stresszt. Elsőre meglett. Jogsi előtt úgy kezdtem neki, hogy a profik egyszer min. buknak kivétel van. Kivétel nem vagyok, tehát balek vagyok. mint a végére kiderült. Teszkóba én is tolatva parkolok, vagy 3 ráigazítással ,de sikerül a vonalon belül maradni. Meg amúgy is, ha merőlegesen kell parkolni ritka ha hátsóval kifele állok meg.
2017. febr. 4. 16:57
 14/17 anonim ***** válasza:
kit erdekel hanyszor es mit kell igazitani, a lenyeg, hogy betudj allni rendesen es biztonsagosan, amire sokan nem kepesek...
2017. febr. 4. 17:07
 15/17 anonim válasza:
A jogsim a szekrényben porosodik. Képtelen voltam az ilyen rutinnak számító dolgokra görcsölés és bénázas nélkül. Nem fogom veszélyeztetni a többi autóst és a járókelőket. Megvárom az önvezető autókat :D Cseppet sem érzem gáznak, hogy nem megy a vezetés. Valakinek ez megy... Valakinek az...
2017. febr. 4. 22:29
 16/17 A kérdező kommentje:
Na utolsó megfogtad a lényeget. én mind idáig azt hittem, hogy másban nem akkor majd a vezetésben tehetségem lelem, szó szerint semmihez nem értek, ezt kicsit sok idő felfogni...
2017. febr. 5. 09:33
 17/17 anonim válasza:
Mert még nem próbáltál elég dolgot :) Nyugi, olyan nincs, hogy valaki semmiben sem jó
2017. febr. 5. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!