Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Aki nem tud párhuzamosan...

Aki nem tud párhuzamosan parkolni 35 óra után, az soha nem is fog tudni?

Figyelt kérdés
A legnagyobb problémám, hogy nem tudom felmérni a távolságot, hogy hány centire van a padka, vagy hogy beférünk-e a két kocsi közé, mindig szólni kell mikor szedjem egyenesbe, mikor tekerhetem balra stb, ezt vizsgán ugye nem lehet.

2015. dec. 2. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Ez sehogy máshogy nem fog menni. Minél többször kell gyakorolni.
2015. dec. 2. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
De fogsz tudni! Javaslom akinek van kocsija, menjetek ki a rétre, határba-ne közútra- vigyetek ki karókat, és leszúrjátok mint kocsiközzé való beállásra. két karóra madzaggal kilehet jelölni a tükörmagasságában " az úrszegélyt" ! A hátsó ablakba rak 1 v.mi tárgyat. Pl elsősegély láda, konzerves doboz stb. Azt a tárgyat viszonyítsad a karóhoz, madzaghoz, majd ha nem látod +állsz, ki szállsz, és nézed kb mennyire , hogy sikerült, hogy tudj korrigálni. Nagyon nehéz érthetőbben, gyakorlatban akinek van jogsija, és rutin ehhez hasonló 5letett biztosan tud adni! Sok sikert, gyakorlást, és türelmet! Sikerülni kell-fog!!!
2015. dec. 2. 16:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

jóra buzdít az előttem lévő két hozzászóló..én még annyit tennék hozzá, hogy ne üljön melletted senki, csak legyen a közelben valaki..

mégegyszer én is megismétlem: gyakorolni..

nincs elveszett ügy..

2015. dec. 2. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok! Az is jó ha kint nézi, a mozdulataidat is és később elmagyarázza hol, mire ügyelj,mit hibáztál, mikor, meddig engedd a kocsit stb. Nagyon sok gyakorlat! Senki nem született sofőrnek, Neked ez megy nehezen, mának az emelkedőn a kézifékes indulás, v a kuplunggal való megtartás!

Mj: Én szerencsés voltam hamarabb volt C kategóriám, és a munka helyemen a kollégák segítettek, (robur, IFA) gyakoroltam 1975 ben.. )

2015. dec. 2. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az oktatóm azt mondta, hogy akkor kell alászedni a kormányt, amikor a tükröd a melletted levő autó tükrénél van, egyenesbe akkor kell vissza, amikor a bal oldali tükörben meglátod a mögötted levő autó lámpáját, akkor kb 45 fokos szögben áll a kocsid, és könnyen be tudsz állni. Arra, hogy hol a padka, nincs sok segítség, de nekünk úgy volt beállítva a tükör, hogy jobb oldalt lefele nézett, és az oktató tükrében láttam hátra is.
2015. dec. 2. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Van aki 100 ezer levezetett km után sem tud 10 éves jogsival, szóval ne aggódj.
2015. dec. 2. 17:08
 7/8 A kérdező kommentje:

Nekem a rendszámtáblát meg a padkát kell figyelni.

Oké, hogy valaki 100ezer km után se tud, de a vizsgán nagy eséllyel lesz ez is...

2015. dec. 2. 21:05
 8/8 anonim válasza:
Szia! Nekem a párhuzamos megy nagyjából én a balra hátra jobbra hátrával vagyok nagy gondba meg néha az orral előre parkolással is. Jelenleg 39 órát vezettem és jövőhéten vizsga. Közlekedéssel nincs gond de a parkolással megszenvedek mert nagy az autó. Én úgy vagyok vele most már lejelentett vizsgára az oktató megpróbálom lesz ami lesz. Ha nem sikerül nem fogok kétségbe esni veszek még 10 órát csak parkolásra. Aztán új év új kezdet menni fog majd. Azt tanácsolom neked is,csak lazán és koncentrálj nagyon kérd meg az oktatót hagyja hogy egyedül hadd csináld meg. Magadtól kell rájönni mindenre mert vizsgán tényleg nem lesz semmi segitség. Sok sikert kitartást!!! Minden menni fog!!! :)
2015. dec. 3. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!