Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ebben a szituban rádudálnátok...

Ebben a szituban rádudálnátok az előttetek lévőre?

Figyelt kérdés

Megyek ma este egy Polós elött, jobbra parkolók ( üres ), lassít fékez... szinte megáll az út közepén, majd jobbra indexel és pont az utolsó helyre úgy ahogy tanítják befordul.... annyira felhúztam magam rajta, hogy ordibáltam a kocsiba mint egy elmebeteg.. de dudálni nem dudáltam mert tartom magam ahhoz, hogy csak vészhelyzetbe... de elgondolkodtam ma ezen.

Ti a helyembe dudáltatok, vagy villantottatok volna ?

Nem volt hátsóbamászós szitu, köv. táv megvolt és fékkészenlét is :)

2017. jan. 27. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"csak nem tudtam, hogy jobbra megy vagy balra, "

es akkor mi van? en is ha keresek valamit es kozben nezelodok, elore nem tudom merre fogok majd menni. es erdekes modon meg nem villantottak, meg dudaltak le, mint ahogy en sem, azzal aki elottem csinalta ugyanezt. Ha teged ez duhit, inkabb ne ulj autoba mindenkinek jobb lesz...

2017. jan. 28. 06:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Mi???

Fékezni mert előtted?! Ezt hogy képzeli. :-)

Ismét egy önkéntes rendőrrel van dolgunk.

Tegnap este egy csoda fábiás azért kötött belém, mert lakott területen kívül csak 90-nel voltam hajlandó menni előtte. Vagy mert kihajtottam neki merőlegesre a tükröm, mert a csodálatos lámpája úgy vakít.

Mindegy, el az utakról az önkéntes rendőrökkel!!!

2017. jan. 28. 07:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Ha keresek valamit, mondjuk házszámot vagy parkolót akkor mindig jobbra indexelek, hogy lássák. Ha meg nincs parkoló akkor az indexet visszadobom és úgy kezdek el továbbhaladni, hogy balra nézek, hogy nincs e mellettem senki meg a tükröt is megnézem, hasonlók.. amúgy van felvétel is a szituról.. csak nincs vágóprogramom.
2017. jan. 28. 09:50
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ismét egy önkéntes rendőrrel van dolgunk. "

De hiába is próbálkozik, most sem értem, hogy a Polós miben votl szabálytalan. Teljesen szabályos a dolog.

2017. jan. 28. 11:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Annyi volt a polós hibája, hogy nem jelezte előre a megállási szándékát irányjelzővel.

De ha nem hirtelen fékezéssel állt meg, ez sem ad okot az elmebetegeskedésre.

2017. jan. 28. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!