Ebben a szituban rádudálnátok az előttetek lévőre?
Megyek ma este egy Polós elött, jobbra parkolók ( üres ), lassít fékez... szinte megáll az út közepén, majd jobbra indexel és pont az utolsó helyre úgy ahogy tanítják befordul.... annyira felhúztam magam rajta, hogy ordibáltam a kocsiba mint egy elmebeteg.. de dudálni nem dudáltam mert tartom magam ahhoz, hogy csak vészhelyzetbe... de elgondolkodtam ma ezen.
Ti a helyembe dudáltatok, vagy villantottatok volna ?
Nem volt hátsóbamászós szitu, köv. táv megvolt és fékkészenlét is :)
Több lehetőség is van: megelőzöm, ha alkalmas a hely, vagy kivárom, hogy mit akar.
Sok oka lehet annak, ha valaki lassan megy, láthatóan bizonytalan, lehet nem ismeri a környéket, próbál tájékozódni, vagy bármi más.
Ha egy ilyen helyzet annyira kiakaszt, hogy dührohamot vált ki belőled, inkább ne vezess
Gondolom friss jogsis vagy.
Ha az ilyeneken felidegesíted magad, akkor te nem fogod szeretni a vezetést.
Ez mindennapos eset, ha tudod kikerülöd, ha nem megvárod. Nem tudhatod mit csinált, lehet hogy jeges volt a parkoló és nem akart nagy lendülettel ráhajtani.
Mondjuk annyiban hibázott, hogy a megállás előtt kellett volna indexelni. De ha nem satufékezett, akkor semmi okod nem volt üvöltözni meg dudálni.
ui:
ha egy szó helyesírásában nem vagy biztos:
Kérdező! Képzeld el a szitut fordítva. Ő jön mögötted, te meg vadul keresel egy számodra megfelelő parkolót..és nicsak...itt van jobbra egy..sitty-sutty..mögötted dühöng a pólós, hogy miért nem a túloldlon parkolsz, meg különben is miért parkolsz? stb..
a pólós ott szeretett volna parkolni, ahol ezt megtette. Ne villants, ne dudálj, hanem türelmesen várj. idővel lenyugszol. tíz-húsz év talán elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!