Szmogriadó esetén igazságos ez?
Tudom 10-ből 10 hozzászóló azt írja, hogy igen.
De gondoljunk már bele.
Vannak olyan emberek, akik nagyon szegények és esetleg tényleg rá vannak szorulva egy autóra. (egy öreg autóra).
Talán van beteg hozzátartozó vagy mozgáskorlátozott férj-feleség-gyerek-szülő.
Ők talán heti 1 alkalommal vagy még ritkábban használják a nagyon káros anyagot kibocsátó autójukat, miközben mások, (én, te, X, Y, vagy akárki) napi szinten, a kevésbé káros nem tiltott autójukat.
Szerintem ez az egész úgy ahogy van nem igazságos!
Ez most olyan, mintha holnaptól bevezetnék, hogy országonként csak X mennyiségű gyógyszer lenne elérhető személyenként, de a rákos betegek, meg akik tényleg nap mint nap gyógyszerre szorulnak (cukorbetegek, asztmásak, stb.) azok nem kaphatnak semmit, csak az egészségesek, mert ezen betegek az ország gyógyszerkészletét elfogyasztják.
Irodista vagyok, egy húszéves Swift-re telik. - Mert pesten mindenki kipengeti a dolgokat ugye :) -
Becsületesen befizetek mindig, mindent. 40percet kellene autóznom minden hajnalban, Budapesten. De nem tehetem meg,fel kell ülnöm a BKV-ra. Emiatt másfél órával kell hamarabb kelnem. Nem dízelem van, nem fűtök szeméttel és nem én okozom a szmogot tulajdonképpen. De én szívom a legnagyobbat. Igen, szívfájdalom fizetni a BKV-ért mikor mindenki tudja milyen körülmények uralkodna minden járatán. Kamaszkoromban a BKV-ra voltam utalva, nem azért szereztem jogsit hogy a főpolgármester úr a nem átgondolt rendeleteivel újra arra kötelezzen, persze nem ingyen. Nem lehetne páros-páratlan alapján tiltani, az igazságosság jegyében? Nem. Nem lehetne a dízel autókat tiltani az igazságosság jegyében? Nem. Szabad szeméttel fűteni? Szabad hát úgy se ellenőrzi azt senki. A sokkal korábbi hajnali kelés miatt péntekre egy mosott szar leszek, már most érzem. Szóval azt hiszem ez az egész nem csak arról szól hogy, " jajj bírd már ki öt percig a szaros húszéves kocsid nélkül te gyökér". Ui: Kitartás azoknak akik autóval végzik a munkájukat, de most nem tehetik meg. A kiesett pénzükből tombola húzás lesz a következő állami vacsora partin! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!