Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Már 3-szor buktam meg KRESZ...

Már 3-szor buktam meg KRESZ vizsgán, pedig mindig tanultam rá. Miért?

Figyelt kérdés

2017. jan. 9. 12:41
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ezen kívül ugye, nem vártál más választ, mint amit kaptál? :)
2017. jan. 14. 07:17
 12/15 Gigike86 válasza:
Én a #7-nek adok igazat teljesen. Mindenképpen be kell járni órákra és megtanulni minden fontos dolgot, pl mik azok a helyek ahol tilos tolatni, hol mi mennyivel stb.. Aztán olvasd el a könyvet alaposan és gyakorolj az etitan-on, asszem 5 rongy 13 óra. Ott addig gyakorolj amíg nem lesznek a tesztjeid majdnem hibátlanok! Az etitan-on azok a kérdések vannak amiket a vizsgákon kérdez a gép!
2017. jan. 15. 12:48
 13/15 Meton ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy lehet elbukni a KRESZ-t, sok szabály nincs. Ezeket vagy tudod, vagy nem. De ettől függetlenül igaz, hogy fél tudás nem tudás. Nem véletlenül adnak ki teszt könyveket, amíg nem tudsz minden kérdést hibátlanul, addig a vizsgát meg se próbáld.
2017. jan. 15. 14:51
 14/15 johny85 válasza:

Válts oktatót és értelmezd a szabályokat ,logikus.

De ha nem tudsz, ne vezess se te se más érdekébe!

2017. jan. 17. 15:27
 15/15 anonim válasza:
Én tudok olyanról, aki 10. vizsgáján ment át! Elég nagy szivattyú a mostani KRESZ vizsga. Tény, hogy nagyon kell tudni és érteni az anyagot.
2017. febr. 22. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!