Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Már 3-szor buktam meg KRESZ...

Már 3-szor buktam meg KRESZ vizsgán, pedig mindig tanultam rá. Miért?

Figyelt kérdés

2017. jan. 9. 12:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
NEM tanulni kell rá, hanem MEGTANULNI az egészet.
2017. jan. 9. 12:46
 2/15 anonim ***** válasza:
34%
Mert ezek szerint mégsem tanultal eleget...
2017. jan. 9. 12:54
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Mert csak olvasod, de nem értelmezed. Ez nem egy regény, nem történelem könyv amit bemagolva is gyenge 3-asra fel tudsz mondani. Szituációk, helyzetek amiket meg is kell érteni. Valószínűleg nem érted, nem képzeled bele magadat a közlekedésbe. Úgy próbáld nézegetni az ábrákat, elemezni a tankönyvet, hogy bele képzeled magad a szituációba. Gondolkodj el azon, hogy mi miért van, ne csak bemagold.
2017. jan. 9. 13:06
 4/15 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz!

Tanuld meg a szabályokat, DE közben értelmezd is!

Sok éves rutinnal volt szerencsém megismerni az új kérdésbankot is. Sokszok ugyanúgy néz ki a válasz, de egy apróság miatt mást jelent.

2017. jan. 9. 13:17
 5/15 anonim ***** válasza:

Nem elég megtanulni. Meg is kell érteni.

Gondolkodj el azon például, hogy miért tilos kétirányú forgalmú úton a menetirány szerinti bal oldalon megállni.

Vagy hogy miért pirosak a fényvisszaverők az út jobb szélén levő kerekvetokon és miért fehérek a bal oldalon.

2017. jan. 9. 14:06
 6/15 anonim ***** válasza:
A szabályt tanuld meg hogy mikor mit lehet, mit kell stb. Ha a kérdést tudod és rá a választ az nem segít, a gyakorlatban is azt kell tudnod hogy mit jelent a tábla pl mit kell tenni, a körítés már nem számít. Alkalmazni kell tudni a szabályokat, akkor egy kérdés se tud meglepni!
2017. jan. 9. 20:33
 7/15 Lenon válasza:
23%

Nem csatlakozom az először szóló társasághoz. A KRESZ vizsgán csak úgy tudsz átmenni, ha megtanulod a kérdéseket és a Gép szerint helyes válaszokat. mindet 1-től 1-ig, és nem gondolkozol a vizsgán rajta, mikor kidobja a kérdést, csak automatikusan a már előre megtanult Helyes válaszra kattintasz.

Tudniillik direk olyan ROHADÉK módon vannak megfogalmazva a kérdések is és a válaszok is, hogyha nem vagy minimum 60 éves filozófia és magyar nyelv professzor, aki maga találta fel a szövegértést, akkor tuti behúz a csőbe és elrontod, hiába ismered a KRESZT!

A Teszten ne próbáld meg megfejteni, ne próbálj meg rá értelmes helyes választ adni! Csak azt, amit begyakoroltál, ami a GÉP szerint a helyes!!! Akkor átmész, különben kb esélytelen.

2017. jan. 11. 18:13
 8/15 anonim ***** válasza:

Milyen kérdéseken csúszol el? Mi nem megy?

Azokra kell erősíteni.

Meg lehet tanulni a kérdés-válasz kombót, bár felesleges: 11ezer kérdésből jön az 55, hatalmas az esély hogy kap olyat amivel nem találkozott, ott mit csinál?! Én is kaptam 5 újat, az E-titánon sose dobta és gondolkodni kellett, mégis sikerült elsőre.

Ha tudja hogy mik a szabályok, akkor nem tudják csőbe húzni. El kell olvasni a kérdést és a válaszokat, ha jól megtanulta hogy mi mit zár ki stb akkor egy kis módosítás azért nem okoz gondot. Vannak szivatós kérdések ez igaz, de a legtöbb a tudást méri és a totál ismeretlent is csak tudással lehet megoldani. Jó ha tudja MIÉRT az a válasz, ha már rutinból megy amivel sokat találkozott, nem gond, de az életben alkalmazni kell a kreszt, ott senkit se érdekel hogy melyik gomb volt... Nem jönnek sablonszituk, a szabályt kell tudni.

2017. jan. 11. 18:40
 9/15 anonim válasza:

A pontos értelmezés melletti táborhoz csatlakozom. Ha a szabályokat mindenki tudná és betartaná sokkal biztonságosabb lenne a közlekedés. A magolósok ne vezessenek! Életveszélyes.

Keresd a logikát, gyakorolj. Egyszercsak a homlokodra csapsz: Á, értem már!

Érdemes lehet egy tapasztalt sofőrt is megkérdezni, ha valamit nem értesz világosan.

Sok sikert a köv vizsgához.

2017. jan. 13. 07:24
 10/15 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Logika! Viszont az is hiba lehet, hogy az oktató nem irányít a logika felé...
2017. jan. 14. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!