Hogyan kell visszavaltani, kell hasznalni gazt egy kicsit ha visszavaltok - pl. ha . Stb?
Figyelt kérdés
pl. ha megyek es mogottem vannak, de en lasitani akarok mert tudom hogy lessz egy fekvorendor nem sokára....de nem akarok visszase valtani hirtelen - mert olyankor azt csinalja az auto hogy elkezd ugralni, mintha lefuladna es nem akarom h hatulrol belem jojjenek.2017. jan. 4. 00:49
1/3 ThodEE GoD válasza:
Ez azért sebesség függő is, pl 30al hármasban megyek, látom hogy jön a fekvőrendőr, fel engedem a gázt, kezd lassulni az autó de kevésnek érzem, akkor kuplung be, 2esbe vissza, lassan engedem rá a kuplungot hogy fel tudja venni a fordulatot és semmi rángatózás, egyesbe nehezebb visszatolni de nem is érdemes, annyit már nyugodtan fékezhetsz.
2/3 anonim válasza:
Neked a kezedbe nem jogosítvány és kormány való, hanem helyesírási szótár... és fogalmazni se ártana megtanulni, de ilyen "szókinccsel", apám? :D
Szinte sírok, ha tudom, hogy te az utakra kerülsz :-DDD
3/3 anonim válasza:
Aha, szóval te gázzal akarsz lassítani egy fekvőrendőr előtt. Gratulálok.
Ez úgy működik, hogy leszállsz a gázról és a szükséges lassulástól függően üresben gurulsz, motorfékezel vagy fékezel.
"elkezd ugralni, mintha lefuladna"
ne ugorj le a kuplungról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!