Előfordulhat, hogy jóval magasabb a cetánszán az egyik kúton, mint a másikon.
A többit lusta vagyok megkeresni :D
2017. jan. 1. 13:15
12/16 anonim válasza:
És ha megkérdezzük a Lukoiltól a dízelük cetánszámját akkor megmondják?
Zárójelben megjegyzem hogy én nem hiszek a mesékben, például hogy bizonyos üzemanyag "tisztítja a motort", ez hülyeség. Az üzemanyag elég, kipufog, stb de nem tisztit az semmit. Ez egy mitosz.
2017. jan. 2. 00:09
13/16 anonim válasza:
A legtöbb kúton MOL gázolaj van csak az adott forgalmazó a saját adalékát adja hozzá. Kivéve az OMV Max Motion diesele, ami Ausztriából érkezik.
2017. jan. 2. 08:56
14/16 anonim válasza:
"És ha megkérdezzük a Lukoiltól a dízelük cetánszámját akkor megmondják? "
Valszeg a neten is fent van valahol, csak én nem találtam.
2017. jan. 2. 14:23
15/16 anonim válasza:
Amíg diesel Mondeom volt, OMV gázolajjal (sima, nem MaxxMotion) közel egy literrel kevesebbet evett mint a más kúton tankoltakkal. Modern dízelbe nem szabad Auchan meg társai kúton tankolni. Ennyi erővel saját magad is szétzúzhatnád az üzemanyagrendszert.
2017. jan. 4. 09:53
16/16 anonim válasza:
bizony nem csak elég és kipufog, nem mindegy, hogy a nagyon picit kis porlasztókon milyen üzemanyag megy be, mert egy porlasztó sem örök, és a tankba is (főleg télen) vizesedik a gyengébb minőségű, illetve nehezebben indul, de az ilyeneknek azt tudom mondani, tankolják csak az occsót mert " nem számít az üzemanyag" aztán csodálkoznak miért kell több százezerért felújítani az üzemanyagrendszert... Nem mondom, hogy prémiummal nem fordul elő de szinte biztos, hogy tovább fogja bírni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!