Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan működik egy lift?

Hogyan működik egy lift?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülyén hangzik a kérdés, de én ehhez tényleg béna vagyok... na szóval mikor ott állok a lift ajtója előtt, melyik gombbal tudom "lehívni" illetve egyáltalán az ajtót kinyitni? vagy az magától nyílik? ÉÉÉÉSS...mikor odáig jutottam, hogy bent vagyok a kabinban, akkor addig amig nem nyomok meg semmilyen gombot, akkor el sem indul? Se le se fel?? És ahányadik emeletre szeretnék menni azt a gombt kell megnyomni? :DD

2016. dec. 25. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
Mit érdekel az téged?
2016. dec. 25. 17:57
 2/4 A kérdező kommentje:
mert ha speciel felakarok menni lifttel a harmadikra, nemtudom mit kell megnyomni..
2016. dec. 25. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Amit a logika diktál, a "3"-as feliratú gombot.

Egyébként liftje válogatja, hogy hogyan működik, de nagyjából már egy 10 éves gyerek is érti. Ha egy gomb van, és az van mellé írva, h. "hívó", akkor azzal hívod... Ha két gomb van, az egyik felfelé mutat, a másik meg lefelé, akkor azt kell megnyomni, amerre menni szeretnél...

Van, amelyiknél az ajtó magától nyílik (többnyire mindenhol, plázák, irodák, stb.), van, ahol neked kell nyitni (panel lakás).

Ha nem nyomsz gombot, akkor nem indul el, vagy nem abba az irányba, amelyikbe te szeretnéd (ha más hívja, akkor arra fog menni).

2016. dec. 25. 18:15
 4/4 A kérdező kommentje:
na..végre egy értelmes ember...köszönöm szépen!
2016. dec. 25. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!