Magyarországon miért nem figyelik és büntetik a kereszteződésbe ragadó és dugót okozó autókat?
Akkor is meg fogod kérdezni, ha véletlenül Te ragadsz be, és miattad nem tudnak mások továbbhaladni?
Mert így lenne korrekt! ;)
Maradjunk annyiban hogy a legtöbbször a beragadás bizony a sofőr hibája. Igen, zöldön megy át, de ha látja hogy áll előtte a sor, és be fog ragadni a kereszteződésbe, akkor mi a fas**nak nem áll meg a lámpa mögött???? Ez azért van, mert mikor az emberek látják a zöld lámpát, az olyan, mint a bikáknak a vörös posztó: se nem látnak, se nem hallanak, csak mennek előre, aztán hopp, megáll a tudomány..
Amúgy nagyon nehéz ezt büntetni, meg nem is tudom, hogy milyen büntetés járhat ezért. Mikor pedig rendőr irányírja a forgalmat, ő alapból megoldja, hogy ne ragadjon be senki.
Kamerával nem lenne nehéz büntetni. Ugyan úgy, mint a piroson áthajtás. Ha piros a lámba és bent állsz, akkor mehet a csekk.
Amúgy ehhez is kéne, hogy ha picit is helyet hagysz, mert látod, hogy beragadnál, akkor ne álljon 2 másik autó be eléd azonnal. (A melletted lévő sávból, mert hát ott ő akkor 2 méterrel előrébb lesz. A kereszteződésben.)
" Ha megyek es elottem megy egy nagyobb auto, ezert nem latom, hogy elotte mi van."
Tudjuk jól, hogy a legtöbb esetben nem ez szokott történni.
úgy tudom Usában van rá példa egyes állapokban hogy büntetik.
Egyébként nagy dugót lehet vele okozni főleg ha villamos sinen ragad benn.
Kb. akár 1-2 ezer ember is késhet miatta 5-10 percet.
Ez beszorozva elég tetemes idő azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!