Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért van az folyton, hogy...

Miért van az folyton, hogy Suzukival vonzom a gonoszkodó autósokat az Opelel meg nem?

Figyelt kérdés

Eléggé unom már, hogy ha Suzukival járom a város utcáit, folyton elém vágnak, rám rántják a kormányt, befékeznek előttem vagy épp menet közben a lökhárítómig másznak. Vagy ami maradandó, hogy elzavart egyszer egy csávó a parkolóhelyről mert szerinte ő mindig ott szokott állni én meg menjek el.

Rájöttem, amúgy ez azért van mert csórónak látszom akivel szemben ügye nincsenek határok.

Ha Opelel ( vagy Opelal) megyek soha, még nyomát se érzem, hogy "zaklatva" lennék.

Olyan érzésem van, hogy az ilyen emberek nem tűrik ha szegény társadalmi rétegből vagy annak tűnő autós van előttük. Lehet ebbe valami?

JAJ! Pár videó egy Suzukis emberkétől aki folyton megjárja. 1 : https://www.youtube.com/watch?v=Me8k6SZRMAE

2: https://www.youtube.com/watch?v=596ovJezv1Q

3: https://www.youtube.com/watch?v=TNBLv9sKtM4&t=316s

Mivel sokáig " tanulmányoztam" eme videókat és az én helyzetem szerintem itt a társadalmi réteg ellen irányulnak az indulatok.

2016. dec. 21. 08:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
6%

te most szociológia dolgozathoz akarsz anyagot gyűjteni...mert a kérdés nem életszerű..

illetve, ha veled valóban ilyenek történnek, akkor a vezetéseddel van probléma, meg némi kisebbségi érzés is befigyel. Az előttem haladó jármű mozgásából látni, hogy a söfőr jó vezető, vagy nem..illetve telefonál... akár teherautó, akár személy.

2016. dec. 21. 10:14
 12/30 A kérdező kommentje:

Mielőtt mindenki rámírna privátot, nem, nem pontoztam le senkit, mindenkinek a véleménye fontos számomra amelyik nem tetszik annál továbbtekerek, nem pirosazom össze a fél oldalt.

De a bizonytalanság miért nem nyilvánul meg ezek alapján a nagyobb autónál ? Mert az Opelt tényleg bizonytalanul vezetem, de senki nem szólt eddig.

2016. dec. 21. 10:40
 13/30 anonim ***** válasza:
Istenem azok a videók...
2016. dec. 21. 11:50
 14/30 anonim ***** válasza:

"folyton elém vágnak"

Ezt azért csinálják mert a Suzukisokról az a hír járja hogy úgy mennek mint a tetű ezért inkább megreckírozza az illető hogy kivág elé mintsem 30-al döcögjön mögötte

"rám rántják a kormányt, befékeznek"

Na ezt azért már nem hiszem el

"épp menet közben a lökhárítómig másznak"

Ez akkor fordul elő leginkább ha a Suzukis úgy megy mint egy tetű,de vannak olyan tahók akik még akkor is megcsinálják ezt ha az illető 50-el megy,legyen az akármilyen kocsi

2016. dec. 21. 11:53
 15/30 anonim ***** válasza:

Aki 50-nel megy, az tetű, akármilyen autóval is van. Nem életszerű ennyire lassan menni, 67-ig nem jön csekk, ott a gázpedál, tessék használni.

Ugyanez érvényes az autópályára is, sokan óra szerint 130-nál bérelt helynek hiszik a belső sávot, aztán vérig vannak sértve, mikor 30-cal gyorsabban a seggébe érkezik valaki. Ha valaki nem akar haladni, szíve joga, de ne tartsa fel azt, aki haladna.

2016. dec. 21. 12:09
 16/30 anonim ***** válasza:

Kis fordítás mit láthatunk:

Első videó:

Idióta 120-al (leírásban saját maga írja) a belső sávban tötymörög mikor tök üres a külső sáv. Aztán nem érti, hogy miért gurul el a mögötte jövő gyógyszere.. Természetesen videó eleje levágva, hogy ne tudjuk mióta csinálja ezt.

Második videó:

Idióta elalszik a lámpánál, nem indul el a zöldnél (jól látszik a keresztlámpa a videón) és hőbörög, mikor valaki úgy kikerüli, hogy neki még csak fékezni sem kell. Szerinte ez "bevág elé".... no comment. Aztán miután ki tudja mit anyázott a pirosnál előadja az áldozatot, akit terrorizálnak az úton.

Harmadik videó:

Idiótának megint belső sávba szól a jogosítványa és még olyan marhaságokat is összehord, hogy neki "hirtelen kellett sávot váltania", mert a MÖGÖTTE JÖVŐ nem vette észre. Jesszus.

Szóval ha te is így vezetsz akkor nem csoda, hogy sok a bajod az úton...

2016. dec. 21. 12:17
 17/30 A kérdező kommentje:
Ezeket komolyan megcsinálom Opelal és fel is veszem videóra. Miért kell büntetni azt aki kicsivel lassabban megy? Kikerülöd és ennyi. Én se bántok senkit én is elvárom, hogy ne bántsanak.
2016. dec. 21. 12:22
 18/30 anonim ***** válasza:
38%

Te most normális vagy?Ugye csak trollkodsz?Nem véletlenül 50 a sebességhatár.Nem azt mondom hogy nem mennék gyorsabban de ami szabály az szabály.A 67-et fogalmam sincs honnan veszed,mert 65-ig van a sebességhatár azonban ha a a rendőrnek olyan kedve van akkor már azért is megbüntethet ha 55-el mentél

Persze ha te vállalod hogy majd fizeted a büntetéseimet akkor megyek én akár 70-el meg 80-al is városon belül,autópályán meg 180-al.Ha valakinek nem tetszik hogy 50-el megyek akkor előzzön meg ne pedig ott sopánkodjon a seggemben mert ilyenkor hajlamos vagyok fékezgetni és bizony nem én leszek a hibás ha hátulról belém jön hanem ő

Azért legyen már meg az aranyközépút.A túl lassú és a túl gyors se jó,mindkettő miatt történhetnek balesetek

2016. dec. 21. 12:27
 19/30 anonim ***** válasza:

Eszemben sincs trollkodni.

Pontosan erről beszélek, hogy meg akarom előzni, aki tötymörög, de szándékosan vagy simán csak hülyeségükből fakadóan akadályoznak. Nem én leszek az, aki a seggedbe megy, főleg nem, ha kimész a szélső sávba, ahol a helyed van. Ha nem teszed, tízezer lumenre azért számíthatsz a tükreidben. Lakott területen kívül jobbratartási kötelezettség van, aki a belső sávban fékezget, onnantól már csak ő viselkedik szabálysértő módon, mert a mögötte jövőnek ugyanúgy tötymörögni kell. Ha valaki nem tart követési távolságot, az már az ő baja, az nem tartozik ide.

Te tudod, mit vagy hajlandó fizetni, én a magamét fizetem, köszönöm. 12 éve vezetek az említett módon, egyetlen egyszer büntettek meg gyorshajtásért, Ausztriában, 50 helyett 62-vel. Magyarországon teljes nyugalommal mehetsz városban 70-nel, közúton 120-szal, autópályán 150-nel, senkit nem érdekel. Sokkal kártékonyabbak a fogalmatlan tötymörgők, mint azok, akik haladnak is. (Igen, ha valaki engem ér utol 200-zal, szépen elengedem akkor is, ha én 150-nel megyek. Az utca nem farokméregetésre való, ezt vedd magadra és a fékezgetésedre.)

2016. dec. 21. 12:46
 20/30 anonim ***** válasza:

"Aki 50-nel megy, az tetű, akármilyen autóval is van. Nem életszerű ennyire lassan menni, 67-ig nem jön csekk"

Nem a csekk miatt kell 50-nel menni.

Majd ha elütsz 66-tal egy gyereket, és az belehal, akkor nézhetsz, mert nem csekk jön, hanem börtön...

2016. dec. 21. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!