Mikortól látható, hogy van érvényes vezetői engedélyem a Rendőrség rendszerében? Továbbiak lent.
Figyelt kérdés
Édesanyám sajnos bizonyos okok miatt nem tud már autót vezetni.. Kisebb anyagi problémák miatt el szeretnénk adni az autónk, ami Erdélyben van jelenleg. Mivel Édesanyám hazahozni nem tudja, így én maradtam. Csütörtökön tudom kikérni a vizsga igazolásom a Petzválból és akkor tudok elmenni az okmányirodába is. 24.-én mennék ki busszal és 29.-e körül szeretnék visszajönni. A Kérdésem igazából az lenne, hogy addigra lehetséges-e hogy a rendőrség rendszerében megjelenik, hogy rendelkezem vezetői engedéllyel? Van az adatok felvitelének köze az ünnepekhez? A Központi nyomda ünnepek alatt is dolgozik? Értelmes válaszokat előre is köszönöm! Roland2016. dec. 18. 20:28
11/12 anonim válasza:
Még valami: ha a román rendőrök kapnak el, akkor fogsz csak szívni, mivel ők nem férnek hozzá a magyar nyalvántartáshoz, így szépen kiszállítanak a talyigából, és sétálhatsz!
:D
Kissé rá vannak szállva a magyar sofőrökre, ezért jó esetben megfognak majd.
12/12 anonim válasza:
Én a xiii kerületbe mentem kormányablakba délben a petzválos papírommal, és két három napon belül átvehettem a jogsim. Ha megkapod már vezethetsz. Siess, ne máson kattogj, fasság hogy minimum két hét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!