Mi zavarja a rádiókat az Erzsébet-hídon?
Figyelt kérdés
Akárhányszor átmegyek a hídon, a rádió elkezd recsegni, vagy behallatszik valamelyik állomás az éppen hallgatott mellé. A kocsiban és buszon is, mobilról hallgatva ugyanez a helyzet. A többi budapesti hídnál nem tapasztaltam. Tudtok valami magyarázatot?2016. dec. 14. 12:19
1/10 anonim válasza:
Nekem még sosem csinálta, egyik autóval sem.
4/10 anonim válasza:
Az űrgyíkok megcsippelték a rádiótat!!!44!négy!
5/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem a legjobb minőségű a rádiód. Ezen kívül a Citadellán található néhány nagy teljesítményű műsorszóró adó, és URH rádiótelefon átjátszó egymáshoz elég közel. A viszonylag kis távolság és jó rálátás miatt elképzelhető, hogy a rosszabb szelektivitású rádiók nagyfekis vevő fokozatát szétlöki.
6/10 anonim válasza:
4- es, áruld már el ennek mi értelme!?
Négyezel itt, mint egy fogyatékos...
Menő, vagy szimplán hülye vagy?
Kérdező, a sok vas árnykol. Faraday kalitkaként működik a híd.
7/10 anonim válasza:
A Szabadság híd és Lánchíd sokkal sűrűbb rácsozatú Faraday kalitka, ott mégsem tapasztalta ezt.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket! Arra gondoltam, hogy valami dunai hajózási kommunikációs központ lehet a híd környékén, de a Gellért-hegy ésszerű magyarázatnak tűnik.
2016. dec. 15. 14:34
10/10 anonim válasza:
6-os! Anyád valaga működik Faraday-kalitkaként, amikor este tolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!