Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Suzuki Swift ferdehátú vagy...

Suzuki Swift ferdehátú vagy Sedan?

Figyelt kérdés
Melyik auto jobb vezetés és út tartás szempontjából? A sedan többet fogyaszt mint a ferdehátú?

2016. dec. 7. 06:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Annyi különbbség van csak hogy a sedan ban hátul is van kanyar stabilizátor, amitől a kanyarban jobbb az út tartása valamivel.

Egyébként a fogyasztást a súly az ami befolyásolja.

Minimális a súly különbség így az ugyanolyan motorral szerelt sedan gyakorlatilag ugyanannyit fogyaszt mint az 5 ajtós.

A sedan ban van még egy pici plusz, a hátsó ülések kényelmesebbek valamivel.

Meg szerintem a sedan "autóbb" formájú!

2016. dec. 7. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha a suzukinál a fogyasztás problémát okoz, akkor nem szabad autózni.

amúgy nagyon nem mindegy, hogy ezres, vagy 1.3-as automata vagy kézi a ferdehátú, és az sem, hogy a szedan 1.6-os auotomata-e(nekem ez van)

volt automata ferdehátú is, az 1.6-os nekem szebbnek tűnik.

ennyi.

2016. dec. 7. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Sedanokba van 16 szelepes wagonr motoros,nekem a ferdehátú sima 8 szelepes evett 6 litert,sedan 5 liter,dinamikusabb és valóban jobb az úttartása. És ami még előny a nagy csomagtartó,igaz elég mély,de sok minden befér.
2016. dec. 9. 08:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Az 5 ajtósba is van 16 szelepes nekem ilyen volt.suzkinál fogyiról beszélni felesleges ,szedan használhatób
2016. dec. 9. 10:18
 5/5 anonim ***** válasza:

"szedan használhatób"

Próbálj meg egy mosógépet vagy egy tűzhelyt belerakni. :-)

2016. dec. 22. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!