Valaki tud segiteni megszunt az autosiskola nem akarjak visszafizetni a penzt?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Megszunt az autosiskola siofoki kirendeltsege, legkozelebb Nagykanizsan vannak. Befizettem hozzajuk a kotelezo 30 orat es a vizsgadijat. Ebbol 25 orat vezettem le de a tobbit mar nem tudtam mert megszunt a siofoki kirendeltseg, Nagykanizsara meg a tavolsag miatt nem tudok jarni. Felhivtam az autosiskola konyvelojet, azt mondta az o rendszerukben az van bennt, hogy levezettem mind a 30 orat. Valaki tudna segiteni, hogy kihez forduljak segitsegert? Elore is koszonom a valaszokat.2016. dec. 5. 15:18
1/3 anonim válasza:
Kérd meg őket, hogy küldjék el az állítasukat igazoló, altalad is aláírt kartont. Ha aláírtad, az bukó.
2/3 anonim válasza:
Kérd el ezt a kartont, hisz ha máshová mész akkor is kell, és nézd meg hogy hol van az aláírásod. Lehet trükköztek vele és aláíratták veled, utólag írta be az óra számát stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok koszi a valaszokat. Nem irtam ala a kartont ugyhogy azt el is kerem toluk vagy legalabb a fenymasolatat! Koszi szepen a valaszokat irok majd a fejlemenyekrol
2016. dec. 6. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!