Fogom valaha élvezni a vezetést?
Ezzel mindenki így van, hidd el!
Az első kudarcok után az ember folyamatosan rosszul érzi magát, elmegy az önbizalma. Aztán jön a folytatás, mikor az oktató is lecsesz (főleg ha hülye oktatód van, akkor pláne). Ne add fel! Ha eddig tetszett a vezetés, akkor később, mikor rutinod is lesz, menni fog, és örömmel szállsz majd be a kocsiba.
Elsőre ne hallgass, elég pesszimista :)
Milyen az oktatód? Nálam a 4.óránál már karácsony érzés volt ha mehetettem végre pedig 23voltam :) Ha jól csináltam megdicsért, ha elrontottam akkor elmagyarázta, újra arra vitt, megmutatta, tanácsot adott. Imádtam minden percét a 30órának, még akkor is jó kedvvel engedett haza ha amúgy rosszul ment valami és ez pl bántott, átszellemített, feldobott hogy más meg milyen jól megy és legközelebb már sokkal jobban ment.
Ha nem jön be az oktató vagy az autó, akkor válts.
Én picike autóval tanultam, akkor zavart ha nagyobba tettek 1-1x, aztán az első utamon jogsival egyáltalán nem érdekelt hogy egy majdnem terepjárót vezetek, olyan volt mint a picivel.
Ezzel én is így vagyok,voltam.Sokat vezettem(rég pótóráknál járok)Alig volt sikerélményem.Váltottam oktatót,jól döntöttem.Pedig az 1.órán megpróbált lebeszélni a jogosítványról.Kb:2 hétig mély depresszióban voltam,de vezettem.Megutáltam az egészet,pedig szerettem egy darabig.(a régi oktatónál is)
Hónapok óta küzdök önmagammal(lelki problémák...) emiatt is megy nehezen,de nem érdekel,megtanulom,levizsgázok!
Próbálj megnyugodni,erőt meríteni valami hobbiból,amit szeretsz.Képzeld el a vezetési sikereket,és higgy benne!(eleinte rosszkedvűen nehéz,de minden óra után fejlődsz,még ha nem is tudatosul nálad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!