Fogják valaha szívlapáttal fejbevágni azokat a kamionosokat, akiknek 8500 led van elején persze led kereszttel, és úgy vakítanak, hogy kiég az ember retiája?
Figyelt kérdés
2016. szept. 15. 22:05
1/7 anonim válasza:
Annyi esélyük van erre mint bárki másnak. Egy ember esélye arra hogy szívlapáttal fejbe vágják valaha is: 1:2500000000
3/7 Beviz Elek válasza:
A retinádon kellene javítani a szívlapáttal. Érdekes, engem nem vakítanak.
4/7 anonim válasza:
Nem egyhamar. Tudod, milyen nehéz 8500 ledet megszámolni? Elvéted, mielőtt a feléig jutnál, aztán kezdheted elölről.
5/7 anonim válasza:
A világítós keresztekért én is ütnék, azok tényleg vakítanak.
6/7 anonim válasza:
ha nem tetszik ne nézz oda, lol .... Járjál krumplis zsákban, mert engem meg zavar a gyökér öltözeted, bántja a szememet :((
7/7 anonim válasza:
"ha nem tetszik ne nézz oda, lol "
Ha szemben jön este országúton mégis hova nézzek? :D
Vannak ám szabályok amik leírják egy járművön merre mi és hogyan világíthat, biztos hallottál róla te is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!