Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi lehetne erre a megoldás,...

Mi lehetne erre a megoldás, hogy el tudjam kezdeni a vezetést?

Figyelt kérdés

Szeretném elkezdeni a vezetést,de nem tudom sajnos,van egy nagyon nevetséges problémám.Legkisebb stressz hatására is lever a víz,és a tenyerem borzasztóan izzad,ami kb. lehetetlenné tenné a vezetésem.Ez nagyon kellemetlen.Nem merem elmondani,még a családomnak sem,hogy ezért nem akarok vezetni,viszont ők már azt hiszik,valami baj van velem,mert egész eddig a vezetésre gyűjtöttem és megszállottja voltam.

Gondoltam rá,hogy bármennyire is kellemetlen,elmondanám az oktatónak,és megkérném,hadd vezessek kesztyűbe.

Szerintetek?

2016. nov. 26. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom a kesztyűt,ugyanis csúszkálna a kezed a kormányon.Sokkal jobb egy kormányhuzat,aminek pl.valamilyen szövet az anyaga.
2016. nov. 26. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább a család autójával gyakorolj picit, kérd meg apádat, hogy tanítson meg az alapokra, utána talán nyugodtabban ülnél volánhoz. Menjetek el egy olyan helyre, ahol nincsenek akadályok, nincs forgalom, és gyakoroljatok. Ettől megjönne az önbizalmad és kevésbé stresszelnél.
2016. nov. 26. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem itt a csúszós,izzadt kezed a legkisebb gond. Olyan ember ne vezessen aki bármilyen stresszre így reagál. Vezetés közben pedig lesz stressz bőven.
2016. nov. 26. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Hmm, valamiért kialakult benned a félelem, ennek az okát ki kell deríteni, lehet hogy letudnád küzdeni. Például pszichológus segítségével, de gondolom ez szóba sem jöhet, ha még a hozzád legközelebb állóknak sem mondod el.

Egyébként én például pont nem félek a vezetéstől, viszont nyugalmi állapotban is izzad a kezem néha, ezt örököltem igazából. És vezetésnél is elég sz*r, mondjuk akkor nem annyira, mert nem kell állandóan a kormányt markolni, meg tudom törölni a kezem a nadrágomban pl (nem folyik róla a víz persze). Viszont motorozásnál, ahol kesztyű van rajtam, nagyon kényelmetlen. Azért mert beleizzad a kezem. Tehát kesztyűben is sz*r. Pedig nem kínai, műanyag kesztyűm van.

2016. nov. 26. 16:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Azért,mert ennyire stresszes vagyok,ne is vezessek? Ennyi erővel ne csináljak semmit?Nyilván,meg fogom oldani ezt is,és abszolút nem érdekelne a dolog,ha a saját autóm izzadnám össze,és senki nem látná. De ez az oktató autója,az elején ráadásul majd minden percbe bele kell még nyúlnia,és mindkettőnknek kellemetlen hogy egy szétizzadt kormányt kell tapogatni.

Vezetni nem tudok senkivel,nincs kivel tanuljak.

Pszichológus kilőve,nem szeretném magam minden nap nyugtatózni.

2016. nov. 26. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszert csak a pszichiáter ír fel, a pszichológussal csak dumálgatsz.
2016. nov. 26. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!