Hol találok a neten PÁV vizsgához hasonló feladatokat?
Ilyet nem találsz a neten. Egy kis keresgéléssel viszont van néhány bejegyzés, ahol leírják, hogy miből áll.
2-3 éve csináltam a PÁV II.-t. Azt mondanám, hogy erre nem is tudsz gyakorolni, mivel nem a gyakorlatot méri a teszt, hanem az egyén képességeit: megfigyelőképesség, monotóniatűrés, reflex. Illetve 2-3 jó hosszú pszichológiai teszt is van benne. Ennél a résznél nem érdemes blöffölni, vagy jó memóriának kell lenni, mert egy kérdés többször is szerepel benne, csak más megfogalmazásban.
Egy teszt van, amire esetleg lehetne készülni, de ezt ott a helyszínen is meg lehet szokni. Egy pöttyöt kell a kormány tekergetésével az előtte kígyózó keskeny "úton" tartani. Elsőre marha egyszerűnek tűnt, aztán meg az első próba után úgy voltam vele, hogy ebből bukta lesz. :)
Amúgy nem kell ettől annyira tartani. Nem olyan gonoszak ott. Az első tesztem hibapontja felette volt az elvárásnak. Az agyturkász kérdezte utána, hogy szerintem melyik nem sikerült. Ráböktem egyből az elsőre. És miért? Mondtam, hogy túl gyorsan akartam megcsinálni és emiatt sokat melléböktem. Mondta, hogy igen, valószínű és ha gondolom megpróbálhatom újra.
Az rohadt bosszantó tud lenni, mikor csak ennyin múlik!
Igen, azt nekem is mondta az oktató, hogy teljesen kipihenten menjek. Sőt, még azt se javasolta, hogy én vezessek (viszonylag messze, 170 km-re lakunk), ha kocsival megyünk.
Úgy rémlik, hogy a fellebbezés néhány hét alatt megvan. Szerintem idén még meg lehet az a PÁV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!