Éves ausztriai autópálya matricám van de eladtam az autót , hogy tudom érvényesíteni az új autómra?
Figyelt kérdés
Átragasztottam de nem lett jó nem jött le rendesen a régi
autómról.Mehetek vele így?megvan még a másik fele is amit
nem kell felragasztani.
2016. nov. 17. 19:58
1/4 anonim válasza:
Ich habe ein neues Auto gekauft. Kann ich die Vignette meines alten Pkws auf den neuen übertragen?
Nein, das ist nicht möglich. Die Vignette ist fahrzeugbezogen, eine Übertragung auf ein anderes Kraftfahrzeug ist ausgeschlossen.
Forrás: [link]
2/4 anonim válasza:
Ezt a választ én is kerestem. És végül nem kockáztattam, nem ér annyit, hogy esetleg baj legyen belőle. :S
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__435..
3/4 anonim válasza:
Kár volt hozzányúlni. Ha az új tulaj is esetleg használná, megállapodhattatok volna egy kölcsönösen előnyös üzletben.
4/4 anonim válasza:
ma 09:48
Igy van. Megha olcsobban is, de el lehetett volna adni, es csak kicsivel kellett volna kipotolni az ujat. Ha meg nem kell neki, igyis-ugyis bukta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!