Milyen autóban ülhet az M3 autópályás ámokfutó?
Figyelt kérdés
Ebben a videóban:
Nekem valami nagyon régi 25-30 éves autónak tűnik, mert nincs rajta hátul kapaszkodó és világítás, és a szélvédő alatti légbeömlő régimódi. Kombinak nézem de lehet, hogy csak rosszul látom.
Nem vaktában találgatásokat szeretnék, hanem hogy a részletek alapján melyik autó ismerhető fel.
2016. okt. 15. 10:43
1/5 anonim válasza:
Nem ismerhető fel ennyiből az autó.
Amúgy elég durva, hogy egy egész ország ennyire ki van akadva egy ilyen videón.
Amúgy van hátul is kapaszkodó, csak pont a fejétől nem látszik. Az autó valóban régebbi modell lehet, de ez nem jelenti azt, hogy sz*r is.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ha elhajtja a fejét én akkor se látok kapaszkodót, vagy világítást. Valami egyszerű belsejű autó lehet. Hátul középen nincs fejtámla sem, pedig már sok nyugati autóban régen is volt. Állítható magasságú öv ha jól látom van jelentősen az oszlopból kiálló állítóval. Nem írtam, hogy rossz autó lehet, csak hogy biztosan elég régi. Hátul mintha lenne pótféklámpa is, de még régimódi egyszerű vékony csík.
2016. okt. 15. 18:08
3/5 anonim válasza:
0.10 körül mikor mozgatja a fejét, akkor látszik ott valami, de most, hogy jobban megnéztem, tényleg lehet, hogy nem kapaszkodó az. Igazad van abban, amiket írsz, elég egyszerű autó lehet. Bár ha megfigyeled, nem is diktál olyan nagy tempót, nem hiszem, hogy 130 vagy 140-nél többel megy, a pályán ugye forgalom volt, és 100-110 lehetett ilyenkor az átlagsebesség, ő pedig ezért volt gyorsabb a többieknél. Ekkora tempót igazából akármilyen autó kell tudjon.
4/5 anonim válasza:
Pont így vezetek a kamionszimulátorban :) Lehet tőlem tanult vezetni :)
5/5 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy ez meg a GTA-ból tanult meg vezetni és káromkodni.
2016. okt. 16. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!