Baromi nem szeretem mások zsebébe turkálni, és azt sem szeretem ha az enyémben teszik. De egy Németországból hazajött ismerősöm, ledöbbent. Hogy normális az, hogy valaki egy ~21 millió benzines MB GLE Coupe-t kupét kap érettségi ajándékba?
A srácot amúgy egy közepes, vagy talán kicsit jobb egyetem, de csak levelezőtagozatára vették fel azzal az érettségi eredménnyel. Most oda jár ezzel az autóval.
Mondom mint jelenségről, és társadalmi hatásairól érdekel a véleményetek, nem a konkrét esetről. Ja hozzáteszem a srác eddig nulla napot dolgozott, és kinéz vagy 16 évesnek.
#28 -> #19 Ott van az már.
Engem nem zavar, meg van pénzük. De mi lesz abból a gyerekből, hogy lép az apja nyomdokaiba? - mert ha sikerül neki semmi gond. - hogy cégük mennyire becsületes lelkük rajta, nem én vagyok a hatályosan elbíró, sem jogilag és erkölcsileg sem. Le is fáradnék ha másokkal törődnék így, jól körvonalazó jelenségeket, és kereteket írók max. le. Lehet a német a "hülye", 3-as BMW, AUDI A4-es meg, ja C MB-re is telne neki, hogy csak úgy vegyen a gyereknek. - de valahogy ők állnak jobban gazdaságilag, és a 3-5-10-20-25 éves cégeik mérlege is. :S
Persze erre lehet mondani, ahány ház annyi szokás. ;)
Meg ez más világ. - elnézést a jelentős részt off-olásért, de már úgyis egy válaszadó jött.
"Baromi nem szeretem mások zsebébe turkálni, és azt sem szeretem ha az enyémben teszik. De..."
azért túrkálok más zsebébe, sőt a saját zsebeim tartalmáról is írok hosszú oldalakat, ami kétséges, hogy bárkit érdekelne.
Segíteni jöttem végül fől először egy magyar nyelvű oldalra is (GyIK). De aztán lett itt minden ami korrekt és tiszta legalábbis részemről.
De azért Húszas években szinte nulláról ált fel apai ág, anyai, meg 1945 vagy 1946 után. Nagy (apai) nagyanyám németbe akart volna menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!