Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A háromlábú az anyósülésnél...

A háromlábú az anyósülésnél lévő biztonsági övet nézi?

Figyelt kérdés
2016. okt. 13. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

A fizika nézi, melyik ülésből kirepülve hal meg az utas? Ne a rendőröknek legyél szabályos, hanem önnönmagadért!

A háromlábú nem visz rózsát a sírra.

2016. okt. 13. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nézné is, nem biztos, hogy mindig látja is!
2016. okt. 13. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
ne kösd be magad, jobb ha kirepülsz!!! A légzsák is csak megperzselné a pajeszod, sakkal célravezetőbb fejjel kiverni a biztonsági üveget, majd vállal levenni a faágat, s végül stabil oldalfekvésben földet érni, csak hogy könnyebben rád tudják húzni a fekete zsákot. Ezzel sok pénz megspórolsz az államnak, hiszen egy fekete zsák nagyságrendekkel olcsóbb, mint mondjuk egy törött kulcscsont, vagy egy törött láb ápolása.
2016. okt. 13. 15:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Elég sok frusztrált ember van itt úgy látom.
2016. okt. 13. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:
34%
Miért is?
2016. okt. 13. 17:17
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
3-as vagyok: nekem eddig két komoly balesetem volt, az egyiknél én voltam a hülye, és túl bátran estem be a kanyarba, lett egy pár kilincs-tető-kilincs-kerék, mire megálltam. A másiknál egy erősen ittas emberke vert kb. 80-al oldalba, mert a STOP táblát nem sikerült észlelnie. Öv nélkül egyiket sem éltem volna túl. Ellenben ismerek olyat, aki bekötetlenül koccant, és szilánkosra tört a térde, azóta bottal jár, de sajnos rokonom is halt meg bekötetlenül, pedig városban ment neki egy parkoló autónak, kb. 30-cal. De a legcsúnyább az az ismerősöm, aki ugyancsak koccanás következtében szorította halálra a saját csecsemőjét. Én egyáltalán nem tudom megérteni, a biztonsági övet elvből ellenzőket. Miért? 40 éve még a kóláspalackként gyűrödő autók, és a galambtól betörő szélvédők idejében lehet, hogy volt jogalapja, de ma már az égvilágon semmi sem szólhat az öv ellen. Akkor miért vannak, akik mégis elvből nem kötik be??? Én anélkül tudnék bárki bekötetlennek 8 napon túl gyógyuló sérülést okozni, hogy egy picit is veszélyeztetném a biztonságot. Egy épkézláb mai autóban egy vészfékezéssel bárkit rá lehet vasalni a műszerfalra, ha épp nem figyel.
2016. okt. 13. 17:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem értem mi értelme van a személyeskedésnek és a különböző történeteknek amikor egy egyszerű kérdést tettem fel.
2016. okt. 13. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:

A háromlábú sebességet és rendszámot néz, nem övet.

Ha lekapott gyorshajtásért, akkor esélyes, hogy a fényképről kivehető lehet az övek használatának megléte/hiánya.

Mindenesetre a biztonsági öv nem véletlenül van benne, aki még nem balesetezett, az nem érzi át, miért is kell használni. Nekem is volt balesetem, álltam a kereszteződésben, próbáltam kicsorogni jobbra kis ívben, majd egy teherautó jobbról jött, sort előzött, és visszafordította a kocsit családostul abba az utcába, ahonnan ki akartunk fordulni. Így is volt orrtörés, koponyatörés, idegroham stb, de sokkal csúnyább lett volna, ha nincs öv...

2016. okt. 13. 22:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Az a legrosszabb, hogy én ismerek olyat, aki 120 alatt nem nagyon közlekedik, és soha nem köti be magát. Ha a közelben van egy fix traffi, akkor beköti magát, majd utána kiköti.

Egyszer legyen balesete, biztos ott marad, de nem értem, hogy miért fáj neki annyira, hogy bekösse azt a rohadt övet...

2016. okt. 14. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!