A trafipax az fényképezi a nem bekapcsolt biztonsági övet?
Figyelt kérdés
A sebességgel rendben volt minden, nem léptem túl, de az övem nem volt bekapcsolva. vajon ilyenkor várható csekk?2014. máj. 18. 06:23
1/6 anonim válasza:
Nem.
Fénykép eleve csak azokról készül, akik a meghatározott sebességnél gyorsabban mennek. De még ha készül is fénykép, azon valószínűleg nem látható egyértelműen, hogy be voltál-e kapcsolva, egyáltalán hogy te vezettél-e.
De azért mindig kapcsold be magad!
2/6 anonim válasza:
Csak azt fényképezi ha túllépted a sebességhatárt; ugyanakkor ha ezt megtetted, és ha közelről készült a fotó, akkor látszik rajt (avagy sem) a biztonsági öv.
3/6 anonim válasza:
No igen, erre én is kíváncsi leszek, mert az újonnan beszerzendő sebességmérőkről azt állítják, hogy majd képes lesz kiszűrni az öv nélkül közlekedőket!
A mostaniak biztosan nem tudnak ilyen dolgot kiszűrni!
Egy ilyen képpel nem is bizonyítható szerintem:
4/6 anonim válasza:
#3: Ilyennel nem ez tény, de amit belinkeltél, azt egy fáma3-as lézer készítette. Az pedig köztudott, hogy videófelvételt készít, és nem csak 1db képet mitn az újak...A videófelvételből kockáztak ki 3db képet, de ha meg akarod nézni bemehetsz, és megnézheted az egész videófelvételt. Közelről pedig szerintem fog látszani az öv ahogy az autó közeeldik a traffipax felé.
5/6 anonim válasza:
Persze ez sokmindentől függ... Hídról történő mérésnél látszódhat az öv... Attól függ milyen a mérési szög... De este kétlem, hogy ki tudnák venni. De lényegtelen. Kérdező: Ha nem mentél gyorsan (és nem is állítottak meg a helyszínen), akkor nem kell paráznod.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a vgálaszokat, mostmár nyugodtabb vagyok.
2014. máj. 18. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!