Csinálhat olyat egy biciklis hogy le fényképezi a
rendszám táblám?
Figyelt kérdés
Van arra joga egy biciklisnek hogy le fényképze a rendszàm tàblàm ? Azzal àltott meg hogy kerék pár uton megyek.. pedig ez nem igy van ! Szerintetek ?
2014. márc. 9. 11:21
1/10 szántóvető válasza:
csinálhat.téged is lekaphatott volna ha olyan kedve van,akár át is adhatja a képet a hatóságoknak.mit szólsz ehhez?
2014. márc. 9. 11:25
2/10 anonim válasza:
Ha közterületen történt és nem használja fel nyilvánosan a fotót közzétételre, akkor megteheti!
2014. márc. 9. 11:25
3/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy majd küldi a csekket.. Akkor biztos fel akarja használni..
2014. márc. 9. 11:29
4/10 szántóvető válasza:
"Azt mondta hogy majd küldi a csekket.." DD
2014. márc. 9. 11:32
5/10 anonim válasza:
Közterületen minden további nélkül. De ő nem hatóság, hogy csekkeket küldözgessen. Neked mondjuk nem kéne bicikliúton kocsikáznod...
2014. márc. 9. 12:05
6/10 anonim válasza:
nem bizonyíték semmrie a fotó, mivel könnyen hamisítható, ha videót készített volna azzal tudna csak kezdeni valamit a hatóság.
ha hivatalos személy fotózz le azt vedd komolyan.
üdv.
egy jogi témában jártas ember
2014. márc. 9. 12:40
7/10 anonim válasza:
Igen, joga van hozzá. Sőt, a szabálysértésedet akár a hatóságok felé is jelezheti. Ha kellő minősègű és mennyiségű bizonyítékkal támasztja alá az állítását, akkor bizony csekket is kaphatsz.
Egyèbként nem értem az alapszitut, a kerèkpárúton tényleg überparasztság kocsikázni meg motorozni, nem volt elég széles neked az úttest, kedves kérdező?
2014. márc. 9. 15:59
8/10 anonim válasza:
A fotó nem sokat ér. De az ő vallomása már többet, ha ügy van belőle.
2014. márc. 9. 16:34
9/10 anonim válasza:
Igen, joga van hozzá. Egyébként ha feljelent és melléteszi a fotót, akkor a kettő együtt már elég szerintem akár meg is állhat a lábán. Ha egyébként meg nem igaz, akkor mitől félsz, nem teljesen értem, akkor mit fotózott le?
2014. márc. 9. 19:42
10/10 anonim válasza:
Hidd el, ha feljelent, ott lesz tanuként még 3 bringás, aki pont akkor pont arra járt. 4 állítás + 1 fotó fog szembeállni egy állítással.
Szerintem csak rád akart ijeszteni, hogy legközelebb tán az úttesten autózz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!