Igen,de csak nézőként. A versenyzőknek pedig leszereltetném
a nyerget a biciklijükről!
Igen, de kizárólag nyáron! Ilyenkor ciki lenne összefagyott 2 centis fütyivel, hasüregbe húzódott golyókkal...
:D
Igen, hiányolom, hogy nálunk még nincs ilyen.
Hogy lehetne ezt nálunk is meghonositani , megszervezni ?
igen! én is tökre hiányolom h nálunk nincs, amikor egy csomó városban van :(
sztem egy jó buli, de hát a magyarok amilyen szégyenlősek ... ne viccelj, itt a többség még a tusolóban is fürdőnaciban van, nemhogy az utcán ... szal attól tartok, nálunk ennek nem lenne olyan sikere mint pl Londonban
de és ez miért gyökérség? sztem király ötlet ...
csak amilyen prűdek vagyunk, sztem nálunk előbb tiltják be még a melegfelvonulást is, minthogy ezt engedélyezzék, pedig én is azon az állásponton vagyok h egy szimpla meztelen emberi testben nincs semmi fura (ezt arra értem h persze nem keverendő össze a szexszel!!). ha lenne, akkor kapásból pl az aktmodellkedést is be kellene tiltani a képzőművész tanulóknak, mert hát fúj micsoda egy disznó dolog már :)
De akik ennyire ellenzik, azok miért tartanak tőle? nem fér meg a jó keresztény erkölcsökkel vagy mi? (bár láttam én már jó keresztényeket is nudista strandon ....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!