Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nemzetközi furgonosok hol...

Nemzetközi furgonosok hol alszanak?

Figyelt kérdés

Lehet nem fog sikerülni a középsuli, azaz lehet megbukok. Akkor arra gondoltam,hogy elmegyek nemzetközi furgonozni, de ilyen szinten is vannak igényeim ( nem a munkát minősítem hanem magam,mert egy bukott embernek nem igen lehetne igénye) mégpedig,hogy hol tudok aludni.

Ügye elég csak B jogsi? Kell más? 1 éve vezetek... 1 éves a jogsim is

2016. szept. 6. 21:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De jó, frankó kis fekhely.

Nem próbáltál elmenni " kolléga" mentősnek vagy taxisnak ? Tudom, hogy nem nagy cucc 1 éves jogsi, nem vagyok felelőtlen, nyugi skacok. Szerintem megoldom valahogy az évet, bár ez titeket nem nagyon köt le.

2016. szept. 9. 18:48
 12/14 anonim ***** válasza:

na, "a kolléga" vagyok

taxis voltam. nagyon szerettem, csak most a kormányunk kicsit belerondított a taxizásba (szigorított sok mindent), ezek pénzbe kerülnek, de utas nem lett több, szóval nem egy leányálom a taxizás se. Jó dolog, meg nem nehéz, de most már nem olyan, mint volt. Most hozták a 10 éves korhatárt, éppen megteheti az ember, hogy vesz fiatalabb autót, de mi van, ha az kiöregszik, és nem sikerült összeszedni az újra a pénzt (ja, és persze megélni, és adózni is mellette). Mert nyilván nem csak azért taxizik a taxis, hogy autóra legyen, hanem azért, hogy megéljen.

Szerezz még rutint, talán pár éven belül lesz vállalkozásom (furgonos), nagyon agyalok rajta, és akkor mint "lelkes fiatalt" megkereslek, ha addig nem változik az érdeklődésed vagy valami.

2016. szept. 14. 09:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem az Iveco Dailyben van egy matrac hátul a plafonra fogatva, azt lehajitom a raktérbe és durmolok pár órát
2016. szept. 14. 20:16
 14/14 anonim válasza:
Mi történt veled azóta?
2023. okt. 29. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!